Asiakasonnistumisia

Tyytyväisestä asiakkaasta kasvaa lojaali asiakas.

Kaikki toimintamme tähtää sinun menestykseesi

Teemme kaikkemme, jotta olet tyytyväinen saamaasi palveluun. Meidän menestyksemme tulee sinun menestymisesi myötä. Alta löydät esimerkkinä muutaman viimeaikaisen asiakasonnistumisemme.

Meistä sanottua

Vere toimii Invalidisäätiön digitaalisten palveluiden sekä palvelukokemuksen kehittäjänä. Veren johdolla otimme mm. HubSpotin laajasti käyttöön, suunnitelmallisesti vaiheistaen.
Ensimmäisenä käyttöön otettiin verkkopalvelut, jonka jälkeen tulivat markkinoinnin automaatio ja viestintä. Nyt vuorossa on CRM, jonka avulla sidosryhmien hallinta viedään innovatiivisesti aivan uudelle tasolle.
Vain uusiutumalla pystymme luomaan yhteiskunnallista vaikuttavuutta ja taloudellista kasvua. Tämän mahdollistamisessa Verellä on suuri merkitys.

Lue asiakastarina kokonaisuudessaan.

Leena Hallamaa Asiakkuusjohtaja, Invalidisäätiö

Vere ymmärtää liiketoiminnan strategisen tason kehittämistä, mutta itse tekeminen ei jää vain strategian pyörittelyksi, vaan työskentelyssä on vahva käytännön ote. Olen todella tyytyväinen siihen, kuinka nopeasti Vere pystyy reagoimaan asioihin ja ongelmiin, joita väistämättä tippuu eteen koko ajan, kun kehitetään uutta. Veren porukan kanssa on mukavaa tehdä päämäärätietoista työtä.

Lue asiakastarina kokonaisuudessaan.

Timo Kaivonen Myyntijohtaja, Arvo Piiroinen Oy

Yhdistimme voimamme liiketoimintamuotoiluhankkeessa, jonka tavoitteena oli löytää ja rakentaa kestävää kasvua tukevia tulevaisuuden liiketoiminta- ja palvelumalleja. Verellä on ammattitaitoinen porukka ja hyvä tekemisen meininki.

Lue asiakastarina kokonaisuudessaan.

Marko Tarkiainen Toimitusjohtaja, 3 Step IT Oy

Veren monipuolinen osaaminen on ollut tukena yrityksemme matkalla ja tämä upea tiimi löytyy ison projektin jälkeenkin auttamassa ja jalostamassa yrityksemme kehitystä.
Vere on tarjonnut liiketoiminnalle huikean kokonaisuuden myynnin ja markkinoinnin tueksi ja nyt avainhenkilöillä jää aikaa enemmän siihen mistä ensimmäisten yhteisten kahvikupillisten ääressä puhuttiin.

Lue asiakastarina kokonaisuudessaan.

Teemu Lahtinen Toimitusjohtaja, Suomen myymäläkaluste

Vere toimi Insta Group konsernin strategiakumppanina liiketoimintamuotoilun keinoin.

Veren toimintamalli on uusi ja piristävä tapa rakentaa strategisia toimenpiteitä ja sitouttaa sidosryhmät mukaan muutokseen.

Henry Nieminen President & CEO, Insta Group

Vere auttoi Nixua asiakasymmärryksen lisäämisessä ja asiakkuudenhallinnan kehittämisessä.
Vere on ollut erinomainen kumppani Nixun myynnin ja markkinoinnin kehittämisessä. Työskentely heidän kanssaan on helppoa ja työnjälki laadukasta. Suosittelen!

Valtteri Peltomäki CCO, Nixu Oyj

invalidisäätiö-logo
jyväskylän-energia-logo
3-step-it-logo
cgi-logo
insta_group_logo
elisa-logo
suomen-diakoniaopisto-logo
ammattiopisto-live-logo
validia-logo
interface_logo
datacenter_logo
hiq-logo
eteva-logo
berggren-logo
suomen-myymäläkaluste-logo
lem-kem-logo
getjenny-logo
hpe-logo
hentec-logo
syncrontech-logo
roima-intelligence-logo
piiroinen-logo
lunawood-logo
webscale-logo
bigpeople-logo