Asiakasonnistumisia

Tyytyväisestä asiakkaasta kasvaa lojaali asiakas.

 

Asiakastarinoita

Oma menestyksemme tulee asiakkaidemme menestymisen myötä. Haluamme kertoa tarinoita onnistuneista projekteista, joita olemme saaneet toteuttaa matkan varrella. Pääset lukemaan näistä muutamia alla olevien logojen kautta.

Rakennamme kestävää kilpailuetua yhdessä asiakkaidemme kanssa.

aospesia_logo
alva
3step_logo_colour_cmyk_0
suomen-diakoniaopisto-logo
Vapo_logo.svg
Liiketoimintamuotoilu Case Vapo

Meistä sanottua

"Yhdistimme voimamme liiketoimintamuotoiluhankkeessa, jonka tavoitteena oli löytää ja rakentaa kestävää kasvua tukevia tulevaisuuden liiketoiminta- ja palvelumalleja. Verellä on ammattitaitoinen porukka ja hyvä tekemisen meininki."

Lue asiakastarina kokonaisuudessaan.

Marko Tarkiainen Toimitusjohtaja, 3 Step IT Oy

"Vere toimi Jyväskylän Energian verkkopalveluiden strategiakumppanina liiketoimintamuotoilun keinoin. Kokonaisuus oli toimiva ja työtapatoimintamalli oli mieleeni!"

Lue asiakastarina kokonaisuudessaan.

Pirjo Pasanen Verkkopalvelupäällikkö, Jyväskylän Energia

“Yhteistyö Veren kanssa on ollut äärettömän helppoa, tehokasta, innostavaa ja tuloksellista. Yllätykset heidän suunnaltaan ovat olleet positiivisia, koska he ovat monesti miettineet seuraavia askelia jo puoli mailia pidemmälle kuin me.”

Lue asiakastarina kokonaisuudessaan.

Leena Hallamaa Asiakkuusjohtaja, Invalidisäätiö

"Vere toimi Insta Group konsernin strategiakumppanina liiketoimintamuotoilun keinoin. Veren toimintamalli on uusi ja piristävä tapa rakentaa strategisia toimenpiteitä ja sitouttaa sidosryhmät mukaan muutokseen."

Henry Nieminen President & CEO, Insta Group

"Vere auttoi Etevaa vammaisten henkilöiden työllistymisen edistämisessä liiketoimintamuotoilua hyödyntäen. Suosittelen!"

Katrina Harjuhahto-Madetoja Toimitusjohtaja, Eteva kuntayhtymä

“Olen erittäin tyytyväinen yhteistyön sujuvuuteen. Vereläiset ovat aina olleet saavutettavissa, kun heitä tarvitaan ja kommunikointi on ollut tiivistä koko projektin ajan. Olen urani aikana istunut monessa työpajassa, ja mielestäni Veren työpaja on yksi parhaista, jossa olen ikinä ollut.”

Jaana Korhonen Kehitysjohtaja, Validia

"Vere auttoi Nixua asiakasymmärryksen lisäämisessä ja asiakkuudenhallinnan kehittämisessä. Vere on ollut erinomainen kumppani. Työskentely heidän kanssaan on helppoa ja työnjälki laadukasta. Suosittelen!"

Valtteri Peltomäki CCO, Nixu Oyj