Vere Oy 5.7.2019 13:41

Liiketoimintamuotoilu ja Time-to-Market seminaari 10.9.

Pystyykö organisaationne sopeutumaan jatkuvasti muuttuvaan maailmaan, vai tuleeko liiketoiminnastanne merkityksetöntä? 

KPMG, Microsoft ja Vere järjestävät Time to Market -tapahtuman, jossa pohditaan muuttuvan maailman asettamia haasteita ja mahdollisuuksia. Tapahtuma järjestetään Helsingissä 10.9 klo 8.30-12.00. Paikkoja on rajoitetusti, ilmoittaudu täältä. 

Riikka Tanner, Veren liiketoimintamuotoilija, puhuu tapahtumassa aiheesta “Muotoillen parempaa liiketoimintaa – liiketoimintamuotoilu ja time-to-market”. Hänen mukaansa liiketoimintamuotoilu auttaa vastaamaan jatkuvasti muuttuvan toimintaympäristön haasteeseen.

"Liiketoimintaideat pitää pystyä konseptoimaan, testaamaan ja validoimaan markkinassa ennätysnopeasti, koska tänään keksimäsi idea voi jo huomenna olla keksitty muualla. Nopeus ja reagointikyky ovat arvaamattomassa markkinassa elintärkeitä. Liiketoimintamuotoilu tuo uusien tuote- ja palveluideoiden markkinoille tuontiin selkeän prosessin, minkä avulla projektien läpimenoaika lyhenee huomattavasti ja ennen kaikkea varmistutaan siitä, että kehitettävät ideat ovat sellaisia, mitkä vastaavat asiakkaan ja markkinan tarpeeseen."

Hyvät ideat eivät kuitenkaan yksinään riitä.

"Nopeammin muuttuvassa maailmassa uusien innovaatioiden ja liiketoimintamallien lisäksi yritysten pitäisi panostaa enemmän hyvään go-to market -strategiaan ja sen toimeenpanoon. Usein nämä jäävät puolitiehen", sanoo Taaleritehtaan CEO ja Vere Oy:n hallituksen puheenjohtaja Robin Lindahl.

Tuotteiden, palveluiden sekä asiakassuhteiden yhä lyhentyvä elinkaari vaatii organisaatioilta nopeampaa time-to-marketia. Yritykset ja julkishallinnon organisaatiot ovat läpi toimialojen huomanneet, että kehitystyön pitää olla entistä ketterämpää, kokeilevampaa ja asiakaslähtöisempää. Liiketoimintamuotoilu, uuden sukupolven liiketoimintajärjestelmät sekä tekoäly avustavat organisaatioita muutoksessa. Liiketoimintamuotoilun keinoin tehdyllä kehitystyöllä tähdätään konkreettisiin tuloksiin, jotka voidaan myös viedä nopeasti käytäntöön.

Tapahtumayhteistyössä mukana KPMG, Vere ja Microsoft.

ttm_logot2

Ilmoittaudu tapahtumaan

avatar

Vere Oy

Vere Oy on vuonna 2015 perustettu liiketoimintamuotoilun edelläkävijä, jonka missiona on luoda asiakkailleen kasvua