Vere Oy 16.9.2019 12:42

Webinaari: Muuttunut toiminta­ympäristö ja strateginen ennakointi 2.10.

Vere järjestää syksyn aikana webinaarisarjan, jonka ensimmäinen osa lähetettiin keskiviikkona 2.10. Kai Virtanen ja Reijo Karhinen keskustelevat jaksossa muuttuneesta toimintaympäristöstä sekä siihen reagoimisesta strategisen ennakoinnin keinoin. 

Webinaarijakson aikana pureudutaan tulevaisuuden ilmiöihin ja trendeihin, palveluliiketoiminnan rakentamiseen sekä systemaattiseen asiakaskokemuksen kehittämiseen liiketoimintamuotoilua hyödyntäen. Tämä jakso on suunnattu erityisesti henkilöille, jotka haluavat ennakoida liiketoiminnan muutoksia toimintaympäristössä ja toimialansa arvoketjussa.

  • Millaiset tulevaisuuden ilmiöt ohjaavat toimintaympäristöäni 2020-luvulla?
  • Kuinka rakennetaan palveluliiketoiminnan edelläkävijöitä tulevaisuudessa?
  • Kuinka kehitän systemaattisesti asiakaskokemuksen, jonka avulla olen asiakkailleni itsestäänselvä valinta?
  • Millaisen yhteisön voimme rakentaa liiketoimintani ympärille?

Liiketoimintamuotoilu on uusien liiketoimintamallien sekä palveluiden kokeilevaa ja ketterää kehittämistä. Kehitystyössä yhdistyvät strateginen osaaminen, palvelumuotoilu, teknologinen kyvykkyys, mutta myös ihminen muutoksen keskellä. Liiketoimintamuotoilu kyseenalaistaa nykytilan ja pyrkii tunnistamaan strategisista lähtökohdista tärkeimmän kehityshankkeen, minkä jälkeen tämä palvelu tai liiketoimintamalli muotoillaan eheäksi ja asiakaslähtöiseksi kokonaisuudeksi palvelumuotoilun keinoin.

Webinaaritallenne: Muuttunut toimintaympäristö ja strateginen ennakointiReijo Karhinen

Reijo Karhinen on vuorineuvos, työelämäprofessori ja Vaken hallituksen puheenjohtaja. Karhinen toimi OP-finanssiryhmän pääjohtajana vuosina 2007-2018. Hän on yhteiskunnallinen vaikuttaja, jolla on halua rakentaa tulevaisuutta ja uudistaa Suomea. Karhisen kiinnostuksenkohteet ovat Suomen talous, johtaminen, viestintä, nuoret, osuustoiminta ja ruokaketjun toimivuus. 

 

image (2)

Kai Virtanen on Vere Oy:n Head of Strategic Foresight. Hänellä on kokonaisvaltainen näkemys teollisuuden arvoketjussa. Virtanen on toiminut liiketoimintajohdon neuvonantajana ja mentorina eri rooleissa vuodesta 1998. Hänellä on vahva osaaminen tulevaisuuden ilmiöistä, asiakaskokemuksen kehittämisestä ja palveluliiketoiminnan johtamisesta erityisesti kaupan jateollisuuden arvoketjussa. Virtanen on toiminut liiketoimintajohdon neuvonantajana ja mentorina eri rooleissa vuodesta 1998.

avatar

Vere Oy

Vere Oy on vuonna 2015 perustettu liiketoimintamuotoilun edelläkävijä, jonka missiona on luoda asiakkailleen kasvua