Sulje
Liity Edelläkävijöihin
Liity Edelläkävijöihin
Vere Oy 4.10.2019 11:15

Ketterä strategia: strategia­muotoilu jatkuvassa murroksessa

Paula Laine ja Riikka Tanner keskustelevat syksyn webinaarisarjan toisessa osassa strategiamuotoilusta jatkuvassa murroksessa. Miten ketterä strategia saadaan aikaiseksi?

Tämä jakso on suunnattu erityisesti henkilöille, jotka haluavat tietää, miten liiketoiminnan strategia viedään onnistuneesti käytäntöön.


  • Miten strategiatyöskentely on muuttunut viime vuosina? Mistä strategiamuotoilussa oikein on kyse?
  • Millä perusteilla strategisia valintoja tehdään nopeasti muuttuvassa ympäristössä?
  • Miten tunnistetaan oikeat kehityskohteet ja tehdään strategisista tavoitteista totta?

 

Ilmoittaudu webinaariin

 

Paula_Laine_4

Paula Laine on Vake Oy:n toimitusjohtaja. Paula omaa syvällisen näkemyksen yhteiskunnan kehitysnäkymistä ja teknologiakentästä. Hänellä on mittava kokemus strategian, organisaatioiden ja liiketoiminnan kehittämisestä.

riikka2019_700px

 

Riikka Tanner on Vere Oy:n Business Designer. Hänellä on pitkä kokemus IT-konsultointi- ja designtaloista, liiketoiminnan kehityksestä sekä muutoksen johtamisesta. Riikkaa kiinnostaa erityisesti kasvuhaluiset yritykset ja niiden strategiat. 

 

 

 

Jäikö webinaarisarjan ensimmäinen jakso katsomatta? Katso webinaaritallenne "Muuttunut toiminta­ympäristö ja strateginen ennakointi". Webinaarijakson aikana pureudutaan tulevaisuuden ilmiöihin ja trendeihin, palveluliiketoiminnan rakentamiseen sekä systemaattiseen asiakaskokemuksen kehittämiseen liiketoimintamuotoilua hyödyntäen.

avatar

Vere Oy

Vere Oy on vuonna 2015 perustettu liiketoimintamuotoilun edelläkävijä, jonka missiona on luoda asiakkailleen kasvua