Antti Seppänen Vere Oy:n myyntijohtajaksi.

Kirjoittanut Vere Oy - 05 lokakuuta, 2016

Antti Seppänen Vere Oy:n myyntijohtajaksi.

 

Antti Seppänen aloittaa 1.12.2016 Vere Oy:n myynnistä ja tarjooman kehityksestä vastaavana johtajana. Hän on ennen Vereä tehnyt pitkän uran Management Events Oy:ssä.

Antti Seppäsellä on laaja-alainen kokemus myynnin johtotehtävistä sekä palveluiden asiakaslähtöisestä kehittämisestä. Hän on myös toiminut Management Eventsin Suomen liiketoimintojen vetäjänä ja yhtiön partnerina.

"Autamme asiakkaitamme kasvamaan ja kansainvälistymään. Antilla on Suomessa hyvin poikkeuksellinen osaaminen b2b-palveluliiketoimintojen kansainvälistämisestä. Antti on meille ja asiakkaillemme täydellinen vahvistus kasvun tekijänä", sanoo Juha Leppänen Vereltä.

"Yritykset ja niiden palvelut ovat jatkuvassa murroksessa. Menestyminen globaalissa toimintaympäristössä vaatii aivan uusia taitoja jokaiselta yritykseltä. Vere teki minuun vaikutuksen vahvalla osaamisella ja loistavilla kumppaneilla. Tällä yhdistelmällä pystymme kasvattamaan asiakkaittemme liiketoimintaa ja auttamaan heitä menestymään. On hieno mahdollisuus liittyä tähän porukkaan", toteaa Antti Seppänen.

  
Antti Seppanen Vere 
 
Lisätietoja antaa:
Juha Leppänen
CEO / Vere Oy
jl@vere.fi
+358 40 172 2224 
 
Antti Seppänen
Head of Sales, Senior Pilot / Vere Oy (1.12.2016 alkaen)
+358 50 529 4558
 

Vere Arvoverkko

Suomalaisen kilpailuedun rakentajat

LUE LISÄÄ