Robin Lindahl ja Pertti Aimonen Vere Oy:n hallitukseen

Kirjoittanut Vere Oy - 17 syyskuuta, 2018

Robin Lindahl ja Pertti Aimonen Vere Oy:n hallitukseen

 

Normet Groupin President & CEO Robin Lindahl on nimitetty Vere Oy:n hallituksen puheenjohtajaksi ja OptoFidelity Oy:n Co-Founder & CEO Pertti Aimonen hallituksen jäseneksi.

Vere Robin Lindahl hallituksen puheenjohtajaRobin Lindahl on toiminut Normet Groupin toimitusjohtajana vuodesta 2016 ja tätä ennen neljä vuotta Outotec Oyj:n liiketoimintajohtajana ja johtoryhmän jäsenenä. Lindahl muuttaa syksyllä takaisin Suomeen asuttuaan tätä ennen pitkään Sveitsissä ja Saksassa. "Lähden innokkaana mukaan rakentamaan Veren menestystä. Olemme muodostaneet upean tiimin sekä kokeneen hallituksen tarjotaksemme asiakkaillemme parasta liiketoiminta- ja palvelumuotoilua", sanoo Lindahl.
 
”Vere saa Lindahlista kansainvälisesti kokeneen, energisen ja asiakaslähtöisen hallituksen puheenjohtajan, jollaista yhtiö tarvitsee kasvunsa tueksi”,  toteaa Veren toimitusjohtaja Juha Leppänen.

 

Vere Pertti Aimonen hallituksen jäsenHallituksen jäseneksi nimitetty Pertti Aimonen on OptoFidelity Oy:n toimitusjohtaja ja yksi yhtiön kolmesta perustajasta. Aimonen on kasvattanut älylaitteiden testausrobotteja ja -järjestelmiä suunnittelevan yhtiön merkittäväksi kansainväliseksi toimijaksi.

”Vain harvalta suomalaiselta yrittäjältä löytyy vastaavaa kokemusta teknologiayhtiön kasvattamisesta ja palveluiden myynnistä globaaleille jättiyhtiöille, kuten Google ja China Mobile. Juuri tällainen kokemus on Verelle todella arvokasta”, jatkaa Leppänen.

Vere Oy:n hallituksessa jatkavat lisäksi Heikki Järvensivu, Marko Tulonen, Jarkko Lindroos sekä Juha Leppänen. Hallituksen uusi kokoonpano aloitti tehtävässään 12.9.2018.

Robin Lindahl
Hallituksen puheenjohtaja / Vere Oy
+358 50 595 9616
 
Juha Leppänen
CEO / Vere Oy
+358 40 172 2224 
 
Vere Oy on vuonna 2015 perustettu Suomen johtava liiketoimintamuotoilija, jonka missiona on luoda asiakkailleen kasvua.
 

Vere Arvoverkko

Suomalaisen kilpailuedun rakentajat

LUE LISÄÄ