Vere Oy osakeanti oli täysosuma – kiitos sijoittajille!

Kirjoittanut Vere Oy - 27 kesäkuuta, 2018

Vere Oy osakeanti oli täysosuma – kiitos sijoittajille!

 

Liiketoimintamuotoiluun erikoistuneen Vere Oy:n julkinen osakeanti oli menestys

Vere Oy järjesti huhti-toukokuun 2018 aikana julkisen osakeannin Invesdorin rahoitusalustalla. Sijoituskierroksen tavoitteena oli hankkia 200 000 - 450 000 euron kasvurahoitus liiketoimintamuotoilukonseptin kehittämiseen ja skaalaamiseen. Osakeanti oli menestys ja lopulta sijoituksia kertyi 445 100 €. Annin myötä Vere Oy sai 69 uutta omistajaa viidestä eri maasta.

”Osakeanti oli kaikella tapaa napakymppi. Annin myötä kasvatimme merkittävästi myös tunnettuutta markkinassa ja se näkyi heti kaupallisena menestyksenä. Saimme paljon uusia kasvollisia omistajia, joiden kanssa on hienoa viedä yhtiötä eteenpäin. Haluamme esittää vielä kerran jokaiselle yritykseemme sijoittaneelle suuren kiitoksen! ", toimitusjohtaja Juha Leppänen summaa koko tiimin ajatukset.

Hallitus vahvistuu

Annin tuoman rahoituksen avulla panostetaan yrityksen kasvattamiseen ja kehittämiseen toden teolla. Ensimmäiset askeleet sisältävät muun muassa Vere Oy:n hallituksen uudelleenjärjestelyn.

Jäsenistöön tulee muutoksia, joiden myötä osaaminen kansainvälistymisen ja strategiakehityksen osalta vahvistuvat oleellisesti”, Leppänen kertoo.

Hallitukseen tulee samalla edustusta myös Invesdor-rahoituskierroksen kautta omistajiksi tulleista henkilöistä. Hallituksen kokoonpano tulee täydentymään syksyn 2018 aikana.

Kasvatimme merkittävästi myös tunnettuutta markkinassa ja se näkyi heti kaupallisena menestyksenä.

Tavoitteena liiketoiminnan merkittävä kasvattaminen

Osaamisen vahvistaminen mm. julkisen sektorin ja terveydenhuollon toimialoilla ovat yrityksen agendalla, mikä tulee näkymään tulevissa rekrytoinneissa. Myöhemmin tänä vuonna on tavoitteena löytää myös henkilö vastaamaan palvelumuotoilun osa-alueesta Head of Design -toimenkuvalla.

Digitaalisten palveluiden kehittämisessä tullaan panostamaan voimakkaasti HubSpot-alustan päälle rakennettaviin palveluihin. HubSpot on tullut tunnetuksi maailman johtavana asiakkuudenhallinnan ja markkinointiautomaation ratkaisuna. Veren filosofia HubSpot-kultapartnerina on aina ollut innovatiivinen digitaalisten liiketoimintaratkaisujen rakentaminen, ennemmin kuin myynti- ja markkinointityökalun toimittaminen.

HubSpot kertoi kevään aikana kehittävänsä tuotteestaan kokonaisvaltaisen sovelluskehitysalustan, mikä luo Verelle hyvin merkittävän kasvupotentiaalin myös kansainvälisesti. Julkistuksen myötä HubSpot-platform on nyt oleellinen osa koko liiketoimintamuotoilun prosessia – miten innovaatiosta saadaan nopeasti tuottavaa digitaalista liiketoimintaa.

Lisätietoja antaa:
Juha Leppänen
CEO / Vere Oy
+358 40 172 2224 
 

Vere Oy on vuonna 2015 perustettu Suomen johtava liiketoimintamuotoilija, jonka missiona on luoda asiakkailleen kasvua.

Vere Arvoverkko

Suomalaisen kilpailuedun rakentajat

LUE LISÄÄ