Eva Taskinen Vere Oy:n Senior Pilotiksi.

Kirjoittanut Vere Oy - 29 maaliskuuta, 2016

Eva Taskinen Vere Oy:n Senior Pilotiksi.

 

 

Eva Taskinen aloittaa 4.4.2016 Vere Oy:n Senior Pilottina. Hän on aiemmin toiminut erilaisissa strategisen markkinoinnin tehtävissä mm. Affectolla ja Oraclella.

Evalla on laaja-alainen osaaminen myynnin ja markkinoinnin liiketoimintalähtöisestä kehittämisestä. "Evan kyky yhdistää modernin myynnin ja markkinoinnin menetelmät sekä omalla esimerkillään mahdollistaa toimintamallien muutos koko organisaatiossa, on ihailtavaa. On upeaa saada tiimiin henkilö, jolla on palava halu auttaa asiakkaitamme kokonaisvaltaisissa liiketoiminnan kehityshankkeissa. Tässä myynnin ja markkinoinnin rooli on keskeinen, koska paraskaan liiketoiminnallinen innovaatio tai strategia ei tuota mitään ilman asiakkaita", sanoo Juha Leppänen Vereltä.

"Veren pääpilotti Juha heitti minulle haasteen, johon on iloa tarttua! Digitaalisuus on muuttanut asiakkaiden ostokäyttäytymistä ja yritysten tulee rohkeasti vastata tähän muutokseen. Tuloksia tuottava asiakashankinta ja asiakkaiden sitouttaminen yritykseen vaativat nyt myynnin ja markkinoinnin nivomista entistä tiiviimmin yhteen. On upeaa olla Veren pilottina auttamassa asiakkaitamme tässä transformaatiossa ja liiketoiminnallisen menestyksen luomisessa", toteaa Eva Taskinen.
 
 
 Eva Taskinen Vere
 
  
Lisätietoja antaa:
Juha Leppänen
CEO / Vere Oy
jl@vere.fi
+358 40 172 2224 
 
Eva Taskinen
Senior Pilot
eva@vere.fi
+358 40 552 9084

Vere Arvoverkko

Suomalaisen kilpailuedun rakentajat

LUE LISÄÄ