Kaks.io Labs kansainvälistää Vere Oy:n HubSpot-liiketoiminnat

Kirjoittanut Vere Oy - 14 helmikuuta, 2019

Kaks.io Labs kansainvälistää Vere Oy:n HubSpot-liiketoiminnat

 

Vere Oy eriyttää HubSpot-liiketoimintansa omaksi Kaks.io Labs -palvelubrändikseen. Kaks.io Labsin tavoite on olla maailman innovatiivisin ja halutuin HubSpot-kumppani. Kaks.io Labsin liiketoiminta perustuu projektitoimitusten lisäksi SaaS-mallilla tarjottaviin HubSpot-laajennuksiin sekä vaativiin integraatioratkaisuihin.


HubSpot-platformin sekä HubSpot-ekosysteemin sovellukset ja palvelut tulevat nopeasti kasvamaan kansainvälisesti merkittäväksi liiketoiminnaksi. HubSpot-sovelluksen evoluutiossa on nyt nähtävissä samankaltainen trendi, jolla esimerkiksi SalesForce AppExchange -markkinapaikka on kasvanut yli 1,5 miljardin dollarin* liiketoiminnaksi.

Vere on kansainvälisesti aivan kärkikastia HubSpot-teknologiaosaamisen osalta ja tämä on noteerattu yhtiön pääjohtajaa myöden. HubSpot as a platform -mallissa menestyminen vaatii partnereilta aivan toisenlaista osaamista kuin mitä perinteiset markkinointi- ja viestintätoimistot omaavat. Tämä on erottanut Veren muista toimijoista jo vuosien ajan ja nyt tuota osaamista todella arvostetaan.

Kaks.io Labs panostaa hyvin voimakkaasti HubSpot-platformiin ja rakentaa sen ympärille liiketoimintaa, joka perustuu omien sovellusten ja laajennusten toimittamiseen SaaS-mallilla. Samoin vaativat integraatiot tulevat olemaan olennainen osa liiketoimintaa. Ensimmäiset Kaks.io Labsin HubSpot-laajennukset ovat jo nyt myynnissä kansainvälisesti.

”Nyt on täydellinen aika luoda HubSpot-liiketoiminnallemme oma palvelubrändi ja eriyttää se strategisemmasta Veren liiketoimintamuotoilusta, jossa asiakassegmentit ja ansaintalogiikka ovat erilaiset. Jatkossa kaikki HubSpot-liiketoimintamme tapahtuu Kaks.io Labs -palvelubrändin alla”, sanoo Veren toimitusjohtaja Juha Leppänen. Kaks.io Labs toimii 100% Vere Oy:n alla, eikä brändin eriyttämisellä ole vaikutuksia nykyisiin asiakkaisiin tai henkilöstöön.

Kaks.io Labsin liiketoiminnasta vastaavaksi on nimitetty Aleksi Lehtola. ”Löysimme tehtävään täydellisen henkilön, jolla on vahvaa käytännön kokemusta SaaS-liiketoiminnan kasvattamisesta kansainvälisille markkinoille. Lisäksi Aleksin tuntemus myynti- ja markkinointiteknologioista sekä kanavakumppanuuksista Euroopassa ja Yhdysvalloissa on meille ensiarvoisen tärkeää”, toteaa Leppänen.

"On ilo huomata, miten kova brändi suomalaisella osaamisella on kv-kentällä. Nyt meillä on käsissä oikea aika ja oikea tiimi lähteä rakentamaan jotain todella uutta ja isoa koko HubSpotin globaaliin ekosysteemiin. Tätä tarinaa kannattaa ehdottomasti seurata!” sanoo Lehtola.

 

Ilmoittaudu HubSpot as a Platform and Ecosystem -webinaariin!


Lisätietoa
www.kaks.io

Aleksi Lehtola
Head of Operations / Kaks.io Labs
+358 50 561 6445
aleksi@kaks.io

Juha Leppänen
CEO / Vere Oy
+358 40 172 2224
jl@vere.fi

* https://www.recode.net/­2016/1/14/11588810/­salesforce-coms-­appexchange-is-10­-years-old-today

Vere Arvoverkko

Suomalaisen kilpailuedun rakentajat

LUE LISÄÄ