Joulumieltä lapsille ja vanhuksille

Kirjoittanut Vere Oy - 18 joulukuuta, 2018

Joulumieltä lapsille ja vanhuksille

 

Vere Oy oli tänä vuonna mukana tuomassa joulumieltä sekä lapsille että vanhuksille. Lahjoitimme Hope - Yhdessä & Yhteisesti ry:n keräykseen 72 suklaakalenteria, jotka jaettiin marraskuun lopussa Hopen asiakasperheiden lapsille. Yhdistyksen mukaan avun tarve on suuri, sillä pelkästään pääkaupunkiseudun asiakasperheissä on yhteensä noin 6000 lasta.

KUMMITODISTUSVanhuksia muistimme Seurana Oy:n kautta. Saimme oman kummivanhuksen, Jaakon, joka toimi nuorena sotapoikana ja aktiivisena sotaveteraaniyhdistyksessä. Lahjoituksemme avulla Jaakko saa virkistystä ja apua arkeen.

Veren toimitusjohtaja Juha Leppänen sanoo: ”Pohdittiin joulua ja sen merkitystä vähän enemmän ja haluttiin antaa jotain konkreettista niille, ketkä sitä aidosti tarvitsevat. Ei siis viinipulloja yritysjohdolle tai pitkiä lounaita. Kohteeksi valittiin vähävaraiset ja kriisejä kärsineet lapset, joille menee Hope ry:n kautta iso kasa suklaisia joulukalentereita. Lisäksi halusimme edes hitusen auttaa yksinäisyydestä kärsiviä ihmisiä. Erittäin upeaa, jos kohteena ovat vielä lisäksi sotiemme veteraanit, joille olemme paljon velkaa.”

Kiitämme kaikkia asiakkaitamme sekä yhteistyökumppaneitamme kuluneesta vuodesta. Toivotamme samalla rauhaisaa joulua ja paljon menestystä vuoteen 2019!

Jouluisin terveisin, Vere Oy:n tiimi

Vere Arvoverkko

Suomalaisen kilpailuedun rakentajat

LUE LISÄÄ