Sulje
Liity Edelläkävijöihin
Liity Edelläkävijöihin
bg-contact-01

Meille töihin?

Etsimme Verelle kokenutta liiketoiminta­muotoilijaa osaksi kasvavaa tiimiämme!

Liiketoimintamuotoilijana johdat Veren muotoiluprojekteja yhdessä muun tiimin kanssa, osallistut muotoilupalveluiden myyntiin sekä Edelläkävijät-yhteisön toimintaan. Osaat tunnistaa ja kiteyttää asiakkaiden ongelmat sekä mahdollisuudet, fasilitoida työpajoja, käydä merkityksellisiä keskusteluita asiakkaan johdon kanssa sekä viedä strategisia muutoksia konkreettiseksi toiminnaksi. Työtäsi leimaa vahvasti ketteryys, kokeilevuus ja osallistaminen. Uskomme siihen, että hyvällä meiningillä, avoimella kanssakäymisellä ja kannustavalla ilmapiirillä saavutamme parhaita tuloksia ja ylitämme asiakkaidemme odotukset positiivisesti joka päivä.

Asiakaskuntamme koostuu erityisesti kaupan, energian ja teollisuuden alan yrityksistä Suomessa ja Euroopassa. Asiakkaidemme koko vaihtelee pienistä ja keskisuurista yrityksistä suuriin ja kansainvälisiin toimijoihin. Kaikkia asiakkaitamme yhdistää into kehittää omaa toimintaansa ja halu olla edelläkävijöitä omalla toimialallaan.

Liiketoimintamuotoilijana tehtäviisi kuuluu:

  • Asiakkaiden liiketoiminnallisten haasteiden ratkominen muotoiluajattelun keinoin. Projektit voivat vaihdella monipuolisesti esimerkiksi tulevaisuuden ennakoinnista strategiamuotoiluun ja asiakaskokemuksen kehittämisestä uusien liiketoimintamallien konseptointiin.
  • Veren muotoilupalveluiden myynti nykyisille ja uusille asiakkaille. Meillä ei ole erillistä myyntiä, joten kaikki Veren muotoilijat osallistuvat palveluiden myyntiin.
  • Yrityksen toiminnan sekä oman toimenkuvan jatkuva kehittäminen vastaamaan asiakkaiden muuttuvia tarpeita.
  • Osallistuminen Edelläkävijät-yhteisön toimintaan tapahtumien, koulutuksien ja sisällön tuottamisen kautta.

Uskomme sinun menestyvän tehtävässä, jos:

  • Sinulla on vahvat näytöt liiketoiminnan ketterästä ja kokeilevasta kehittämisestä. Tehtävässä onnistuminen edellyttää muotoiluajattelun tuntemista sekä vähintään 3 vuoden kokemusta vastaavista työtehtävistä.
  • Sinulla on kokemusta asiantuntijatyön myymisestä ja olet laajasti verkostoitunut. Kokemus kaupan, energian ja teollisuuden arvoketjuista nähdään etuna.
  • Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja nautit johtoryhmätason keskusteluista asiakkaiden kanssa.
  • Olet työskentelyotteeltasi aktiivinen sekä oma-aloitteinen ja kykenet johtamaan asiakasta määrätietoisesti kohti haluttua lopputulosta.
  • Sinulla on sujuva suomen ja englannin kielen taito.

Miksi Vere?

Vere on vuonna 2015 perustettu liiketoimintamuotoilun edelläkävijä, jonka missiona on luoda asiakkailleen tulevaisuuden kestävää liiketoimintaa.

Osana Veren tiimiä pääset työskentelemään työstään innostuvien ammattilaisten kanssa. Me nautimme siitä, mitä teemme, ja viihdymme toistemme kanssa niin töissä kuin ajoittaisissa vapaa-ajan riennoissakin. Vereläisenä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa sekä omaan toimenkuvaasi että yhteisiin toimintatapoihin - kehitysideat ja avoin palaute otetaan meillä aina ilolla vastaan. Kannustamme jokaista työntekijäämme ammatilliseen kasvuun ja itsensä kehittämiseen esimerkiksi koulutusbudjetin kautta.

Liiketoimintamuotoilijana palkkasi tulee muodostumaan kiinteästä osasta sekä laskutuksen perustuvasta muuttuvasta osasta.

Veren liiketoimintaan kuuluu keskeisenä osana myös Edelläkävijät-yhteisö. Edelläkävijät on yli 1200 jäsenen avoin yhteisö, jonka visiona on olla inspiroivin yhteisö tulevaisuuden kestävän liiketoiminnan muotoilusta kiinnostuneille. Tavoitteemme on kasvattaa yhteisöä tulevien vuosien aikana entistä kattavammaksi kohtaamispaikaksi eri alojen ammattilaisille.

Teemme töitä niin Bulevardin toimistollamme Helsingissä, asiakkaidemme luona vieraillen kuin joustavasti kotoa käsin. Toivomme sinun pääsevän paikan päälle Helsinkiin ainakin viikoittain.

Hakeminen

Mikäli tunnistit itsesi yllä olevasta kuvauksesta ja haluat liittyä osaksi tiimiämme, lähetä CV ja hakemus hakulomakkeen kautta. Huomioithan, että täytämme paikan heti sopivan henkilön löytyessä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Veren toimitusjohtaja Daniel, jonka tavoitat numerosta +358 50 3399 524 tai sähköpostitse daniel(at)vere.fi.