Kumppaneille

Edelläkävijöiden kumppaniksi?

Edelläkävijät® on vuonna 2020 perustettu yhteisö tulevaisuuden kestävästä muotoilusta ja liiketoiminnan kehittämisestä kiinnostuneille ihmisille. Edelläkävijät tarjoaa jäsenilleen laajan valikoiman tulevaisuuden ilmiöitä, asiantuntijoiden kirjoittamia blogitekstejä sekä inspiroivia medioita meiltä ja maailmalta. Lisäksi jäsenet pääsevät osallistumaan erilaisiin tapahtumiin ja koulutuksiin sekä saavat käyttöönsä konkreettisia työkaluja ja menetelmiä työnsä tueksi. Kumppaninamme pääset osallistumaan juuri sinulle sopivalla tavalla Edelläkävijöiden toimintaan sekä tavoitat koko aktiivisen Edelläkävijät-yhteisön.

TAPAHTUMAKUMPPANUUS

Erilaiset tapahtumat ovat keskeinen osa Edelläkävijät-yhteisön toimintaa. Tällä hetkellä laajimpia tapahtumia ovat kvartaaleittain järjestettävät Edelläkävijöiden aamut, joihin kokoonnutaan valitun teeman ympärille. Aamutapahtumien viimeaikaisia teemoja ovat olleet asiakaskokemus, teknologia, strategia, vastuullisuus, brändi ja radikaali uudistuminen. Edelläkävijöiden aamut ovat hybriditoteutuksia, eli läsnätilaisuuden lisäksi tilaisuus striimataan.

Muita toistuvia tapahtumia ovat esimerkiksi Edelläkävijöiden kahvit, erilaiset tietoiskut sekä vapaa-ajan tapahtumat.

Edelläkävijöiden tapahtumiin on tarjolla useita erilaisia kumppanuuspaketteja tapahtumasta riippuen. Kumppanuuspakettien avulla tavoitat organisaatiollesi tärkeitä kohderyhmiä ja saat mahdollisuuden osallistua Edelläkävijöiden toimintaan monipuolisesti.

EVS-EK-082022

Experience Value Score Edelläkävijöiden aamusta 08/2022

KOULUTUSKUMPPANUUS

Edelläkävijät-yhteisö järjestää laajasti erilaisia koulutuksia jäsenilleen. Laajimmat koulutukset ovat useampien päivien mittaisia intensiivikoulutuksia, joissa käydään läpi laajempia teemoja teorian ja käytännön kautta. Muita koulutusmuotoja ovat päivän mittaiset täsmäkoulutukset sekä muutaman tunnin mittaiset menetelmäkoulutukset. Koulutukset ovat ilmapiiriltään avoimia ja vuorovaikuttavia.

Koulutusten teemoina ovat olleet esimerkiksi palvelu- ja liiketoimintamuotoilu, tulevaisuuden ennakointi, OKR-menetelmän hyödyntäminen sekä yksittäiset muotoilun menetelmät.

Edelläkävijöiden koulutuksiin on tarjolla useita erilaisia kumppanuuspaketteja koulutuksesta riippuen. Kumppanuuspakettien avulla tavoitat organisaatiollesi tärkeitä kohderyhmiä ja saat mahdollisuuden osallistua Edelläkävijöiden toimintaan monipuolisesti.

MUUT KUMPPANUUDET

Edelläkävijöillä on myös muita kumppanuusmuotoja. Tarjoamme kumppaneillemme esimerkiksi näkyvyyttä digitaalisella alustallamme ja jäsenkirjeessämme sekä mahdollisuuden toimia laajempana sisältökumppanina tai tuottaa sisältöä vierasbloggarina. 

NYKYISIÄ JA AIKAISEMPIA KUMPPANEITAMME

Kumppaniksi?