Brändilähettiläs-sivu2

Haemme Edelläkävijöille brändilähettiläitä!

Edelläkävijät® on vuonna 2020 perustettu yhteisö tulevaisuuden kestävästä muotoilusta ja liiketoiminnan kehittämisestä kiinnostuneille ihmisille. Edelläkävijät tarjoaa jäsenilleen laajan valikoiman tulevaisuuden ilmiöitä, asiantuntijoiden kirjoittamia blogitekstejä sekä inspiroivia medioita meiltä ja maailmalta. Lisäksi jäsenet pääsevät osallistumaan erilaisiin tapahtumiin ja koulutuksiin sekä saavat käyttöönsä konkreettisia työkaluja ja menetelmiä työnsä tueksi.

BRÄNDILÄHETTILÄISYYS

Oletko sinä etsimämme henkilö?

Jaatko sinä edelläkävijyyden arvot? Ilahduttaako sisältömme ja tapahtumamme sinua aidosti? Suosittelisitko yhteisöä mielelläsi muillekin? Haemme yhteisöstämme innostuneita sosiaalisessa mediassa aktiivisesti operoivia henkilöitä viemään Edelläkävijät-brändiä, sisältöjämme ja tapahtumiamme laajempaan tietoisuuteen! 

Brändilähettiläisyyden taso ja kesto riippuu täysin omasta aktiivisuudestasi – voit uudelleen jakaa postauksiamme sosiaalisen median kanavissasi tai tuottaa laajemmin sisältöä ja jakaa kokemuksiasi sinulle luontaisella tavalla!

Tulokulmana lähettiläisyyteen voi olla esimerkiksi

⚪ Jäsenyyden tuomat hyödyt
⚪ Mielenkiintoisen sisällön ja tiedon jakaminen
⚪ Tapahtumien ja koulutusten boostaus
⚪ Some-kanaviemme nosto

Kiinnostuksenkohteenasi voi olla esimerkiksi tulevaisuuden ennakointi ja ilmiöt tai liiketoiminnan asiakaslähtöinen kehittäminen ja palvelumuotoilu. Voit olla alasi asiantuntija tai vasta työurasi alussa oleva aktiivinen kehittyjä. Sosiaalisen median kanavista haemme lähettiläitä erityisesti LinkedIniin, Instagramiin ja Facebookiin.

Tarjoamme brändilähettiläillemme mahdollisuuden osallistua ilmaiseksi koulutuksiimme ja tilaisuuden päästä syvemmin mukaan Edelläkävijöiden toimintaan. Brändilähettiläisyys on siis oivallinen tapa kehittää omaa osaamistasi ja kouluttautua lisää!

jos kiinnostuit, niin lähetä lyhyt kuvaus itsestäsi, some-kanavistasi, tavoittamastasi yleisöstä sekä yhteistyömahdollisuuksistasi sähköpostilla osoitteeseen sara@kaks.io tai ota yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta!

Brändilähettilääksi?