Ketterä strategia: strategiamuotoilu jatkuvassa murroksessa

Webinaari keskiviikkona 23.10. klo 15.30-16.30.

Paula Laine ja Riikka Tanner keskustelevat webinaarisarjan toisessa osassa strategiamuotoilusta jatkuvassa murroksessa. Miten ketterä strategia saadaan aikaiseksi? Tämä jakso on suunnattu erityisesti henkilöille, jotka haluavat tietää, miten liiketoiminnan strategia viedään onnistuneesti käytäntöön.

  • Miten strategiatyöskentely on muuttunut viime vuosina? Mistä strategiamuotoilussa oikein on kyse?
  • Millä perusteilla strategisia valintoja tehdään nopeasti muuttuvassa ympäristössä?
  • Miten tunnistetaan oikeat kehityskohteet ja tehdään strategisista tavoitteista totta?

Paula_Laine_4

Paula Laine on Vake Oy:n toimitusjohtaja. Paula omaa syvällisen ja ainutlaatuisen näkemyksen yhteiskunnan kehitysnäkymistä ja teknologiakentästä. Paulaa kiinnostaa kestävä tulevaisuus ja uudistaminen. Hänellä on mittava kokemus strategian, organisaatioiden ja liiketoiminnan kehittämisestä.

riikka2019_700px

 

 

 

 

 

Riikka Tanner on Vere Oy:n Business Designer. Hänellä on pitkä kokemus IT-konsultointi- ja designtaloista, liiketoiminnan kehityksestä sekä muutoksen johtamisesta. Riikkaa kiinnostaa erityisesti kasvuhaluiset yritykset ja niiden strategiat. 

 

 

Jäikö webinaarisarjan ensimmäinen jakso katsomatta? Katso webinaaritallenne "Muuttunut toiminta­ympäristö ja strateginen ennakointi". Webinaarijakson aikana pureudutaan tulevaisuuden ilmiöihin ja trendeihin, palveluliiketoiminnan rakentamiseen sekä systemaattiseen asiakaskokemuksen kehittämiseen liiketoimintamuotoilua hyödyntäen.

 

 

 

NÄET TALLENTEEN TÄYTTÄMÄLLÄ LOMAKKEEN