Yhtiö ja hallitus

Luomme kasvua liiketoimintamuotoilulla.

Vere Oy yhtiö ja hallitus

Vere Oy on vuonna 2015 perustettu liiketoimintamuotoilun edelläkävijä, jonka missiona on luoda asiakkailleen kasvua. Yhtiön omistaa henkilöstö sekä noin 70 yksityistä sijoittajaa ja sijoitusyhtiötä.

Veren nimi tulee latinan kielestä (vere /ˈweː.reː/)  ja se tarkoittaa oikeudenmukaisuutta, rehellisyyttä ja totuudenmukaisuutta.

Yhtiön tavoitteena on kasvaa voimakkaasti kolmella alueella:

  1. Tuotteistettuun malliin perustuva konsultoiva liiketoiminta.
  2. Menetelmien sekä oman IPR:n (= Intellectual Property Rights) lisensiointi.
  3. Sijoitukset start-up -yhtiöihin sekä projektien yhteydessä syntyneiden spin-off -yritysten omistaminen sekä niiden saattaminen kansainvälisille markkinoille.

Toimintamme nojaa arvoihin, joilla voimme kehittyä yhdessä asiakkaidemme kanssa:

VAPAUS - Vapaus toteuttaa itseämme ja menestyä asiakkaidemme kanssa. 

EDELLÄKÄVIJYYS - Jatkuva jano oppia uutta ja tahto haastaa omaa sekä asiakkaidemme toimintaa.

ROHKEUS - Rohkeus kohdata uutta ja saada asiakkaamme loistamaan.

EMPATIA - Olemme aidosti läsnä, kuuntelemme, kuulemme ja ymmärrämme.

Vere Oy:n hallituksen puheenjohtajana toimii Robin Lindahl. Hallituksen varsinaisia jäseniä ovat Pertti Aimonen, Jarkko Lindroos, toimitusjohtaja Juha Leppänen sekä co-founderit Marko Tulonen ja Heikki Järvensivu.

linkedin-24x24-1 Robin Lindahl on kokenut kansainvälisten suuryritysten johtaja ja muutoksen tekijä. Hän toimii Taaleri Oyj:n toimitusjohtajana ja on aiemmin ollut mm. Normet Groupin toimitusjohtaja sekä Outotec Oyj:n johtoryhmässä liiketoimintajohtaja. Lisäksi hän on tehnyt pitkän kansainvälisen uran Nokialla.
linkedin-24x24-1 Pertti Aimonen on kansainvälisen kasvuliiketoiminnan kokenut tekijä. OptoFidelity Oy:n toimitusjohtajana ja perustajana hänellä on vahva kokemus teknologiayritysten kansain­välistä­misestä ja myynnistä mm. Yhdysvaltain ja Kiinan markkinoilla.
linkedin-24x24-1 Heikki Järvensivu on tehnyt pitkän uran Suomen suurimpien yritysten ylimmän johdon neuvonantajana, strategiakonsulttina ja muutosjohtajana. Hän omaa ainutlaatuisen kokemuksen yritysten liiketoiminnan kehittämisestä sekä johtamisesta. Heikki toimii hallituksen jäsenenä mm. Fresh Servantissa ja LTP Groupissa
linkedin-24x24-1 Juha Leppäsellä on laaja-alainen liiketoimintajohdon sekä myynti- ja markkinointijohdon kokemus kansainvälisistä organisaatioista, pörssiyrityksen johtoryhmätehtävistä sekä start-upeista. Juha on suomalaisen sähköisen kaupankäynnin ja maksamisen pioneeri ja hän on työskennellyt digitaalisen liiketoiminnan parissa jo yli 20 vuotta.
linkedin-24x24-1 Jarkko Lindroos on tunnettu ja asiakkaidensa arvostama myynnin ammattilainen. Hän omaa ainutlaatuisen kokemuksen arvon myynnistä sekä organisaatioiden sitouttamisesta asiakaslähtöiseen toimintaan. Jarkko on työskennellyt merkittävissä myyntivastuissa mm. Digialla sekä CGI:llä ja toimii tällä hetkellä Microsoftilla Business Solutions -alueen johtajana.
linkedin-24x24-1 Marko Tulonen on pääomasijoittaja, start-up advisor sekä kotimaisten ja kansainvälisten kasvuyritysten mentor.  Päätyökseen hän toimii VisionPlus-rahastoyhtiön partnerina ja on yksi yhtiön perustajista. Marko on ollut yli 15 kasvuyrityksen hallituksessa.