Vere Foresight Bootcamp

Vere Foresight Bootcamp
Strateginen ennakointi 2020-luvulla

Vere Foresight Bootcamp on veloitukseton päivän kestävä koulutus, jossa käydään läpi strategisen ennakoinnin perusperiaatteet sekä menetelmät. Päivän aikana tehdään ryhmätyöharjoitus, jossa sovelletaan opittua. Saat mukaasi ryhmätöissä käytetyt menetelmäpohjat ja -canvakset, jotta voit viedä oppimasi käytäntöön omassa organisaatiossasi.

Kuinka ilmiöt ja palvelu muotoilevat asiakkaan arkea 2020-luvulla?
Mieli on taipuvainen kehittämään tapoja ja rutiineja, joita toistamme arjessa alitajuntamme ohjaamana. Rutiinit säästävät energiaa ja vapauttavat ajattelua uusiin oppimista vaativiin asioihin. Yritykselle yksilön rutiineihin kiinni pääseminen on lottovoitto. Menestyvä yritys ymmärtää ihmisen käyttäytymistä yksilönä ja ryhmässä 2020-luvulla.

Kenelle?
Tilaisuus on tarkoitettu tulevaisuuden edelläkävijöille ja tuloksentekijöille 2020-luvulla. Tilaisuudesta saat kokonaisnäkemyksen, sisällöllisen ymmärryksen ja innovatiiviset menetelmät liiketoiminnan kehittämiseen tulevaisuudessa.

Tilaisuudessa työskennellään kolmessa ryhmässä, jotka edustavat kaupan arvoketjua, energian arvoketjua sekä teknologian arvoketjua. Voit hakea koulutukseen, vaikka sinulla ei olisi kokemusta kyseisistä arvoketjuista.

Koulutukseen valitaan 36 henkilöä. Valitsemme osallistujat hakemusten perusteella ja ilmoitamme valituille 19.1. mennessä. HAKUAIKA KOULUTUKSEEN ON PÄÄTTYNYT.

Koska?
Foresight Bootcamp pidetään to 6.2. klo 10.00 - 15.10. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden jäädä katsomaan tilaisuuden jälkeen elokuvaa Taistelulähetit 1917.

Missä?
Finnkino Tennispalatsi, Salomonkatu 15, 00100 Helsinki

Agenda

10.00 - 10.10 Tilaisuuden avaus ja tavoitteet

10.10 - 10.40 Toimintaympäristön muutoksen keskiössä on ihminen, Clas Ohlson CEO Virpi Viinikainen

10.40 - 11.00 Tulevaisuuden ilmiöt ja strateginen ennakointi

11.00 - 11.45 Ryhmätyö: Ilmiöistä muutokseen arjessa 2025

11.45 - 12.30 Lounas

12.30 - 12.50 Tulevaisuuden asiakasprofiilit ja palveluiden muotoilu

12.50 - 13.35 Ryhmätyö: Asiakasprofiilin määrittely ja uudet palvelut 2025

13.35 - 13.55 Tulevaisuuden henkilöstöprofiilit ja toimintamallien muotoilu

13.55 - 14.40 Ryhmätyö: Henkilöstöprofiilin määrittely ja uudet mittarit 2025

14.40 - 15.15 Kehityssuunnitelman esittely

15.15 - 15.30 Tilaisuuden yhteenveto ja johtopäätökset

Virpi Viinikainen on visionäärinen johtaja, joka yhdistää strategisen ajattelun ja arjen toimeenpanon ihmistä arvostaen. Virpi seuraa vähittäiskaupan toimintaympäristöä muokkaavia ilmiötä, myyntiä, monikanavaista asiakaskokemusta ja brändejä suurella uteliaisuudella. Hän uskoo vahvasti, että poikkeukselliset liiketoimintatulokset syntyvät poikkeuksellisen johtajuuden kautta. Näitä periaatteita Virpi toteuttaa tehtävässään Clas Ohlson Suomen toimitusjohtajana.

Virpi_viinikainen

 

Kai Virtanen on Vere Oy:n Head of Strategic Foresight. Hänellä on kokonaisvaltainen näkemys tulevaisuuden ilmiöistä, asiakasyhteisöjen rakentamisesta, asiakaskokemuksen kehittämisestä ja palveluliiketoiminnan johtamisesta erityisesti kaupan ja teollisuuden arvoketjussa. Virtanen on toiminut liiketoimintajohdon neuvonantajana ja mentorina eri rooleissa vuodesta 1998.

 

kai2019_cropped

 

Daniel-José Hänninen on Vere Oy:n Head of Design. Hänninen on kokenut liiketoiminta- ja palvelumuotoilija, jolla on vahva ymmärrys erilaisista design-menetelmistä sekä niiden hyödyntämisestä liiketoiminnan tukena. Hänen vahvuutensa on valita kuhunkin asiakastarpeeseen optimaaliset muotoilun menetelmät sekä varmistaa, että kehitysprosessi palvelee sille asetettuja tavoitteita.

daniel_cropped

Haluatko mukaan?

Täytä oheinen lomake, niin olet askeleen lähempänä bootcamppia! Saat sähköpostiisi vahvistuksen, että hakemuksesi on tullut perille ja tarkemmat ohjeet jatkosta.

Onko sinulla kysyttävää?

Laita sähköpostia osoitteeseen info@vere.fi, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian!

Järjestäjä

Vere Oy on liiketoimintamuotoilun edelläkävijä, jonka missiona on luoda asiakkailleen kasvua.

Täytä hakemus!