Vere Oy 23.10.2018 14:57

Verellä on tilaa kasvaa ja luoda kasvua

Millaisessa tehtävässä pääsee yhdistämään palvelu- ja liiketoimintamuotoilun, design thinking ja lean startup -ajattelumallit ja liittämään näihin myös taloudellisen ja analyyttisen näkökulman ihmisiä unohtamatta? Lue alta Miia Suvin ajatuksia siitä, miksi hänen vastauksensa on Vere ja miksi hänellä on alan parhaat ja osaavimmat kollegat, jotka osaavat haastaa ja pitää myös hauskaa.

uratarina_1_miia

Vereläinen iloitsee niin kollegan kuin asiakkaan onnistumisesta

Miia Suvi rakastaa työtään. Siitä ei ole epäilystäkään, kun kuuntelee hänen ajatuksiaan Verellä työskentelystä. Lauseissa vilahtavat sellaiset ilmaisut kuin ”paras kasvualusta innovatiiviselle ja alastaan kiinnostuneelle ihmiselle” tai ”en ole koskaan tavannut yhtä terveen vaatimattomia ja osaavia ihmisiä”.

Miian mielestä tähän on selkeä syy: Verellä aidosti arvostetaan jokaisen uniikkia kokemusta. Sen lisäksi onnistumisista saa kiitosta ja kehitettävistä asioista keskustellaan.

”Meillä on paljon erilaista akateemista ja käytännön osaamista: digivelhoja, liiketoimintamuotoilun monipuolisia ammattilaisia ja markkinointiosaajia. Työkokemukset vaihtelevat muutamasta vuodesta vuosikymmeniin. Silti meitä ei yhdistä niinkään koulutus tai kokemus vaan ASENNE”, Miia hehkuttaa.

Hän itse hakeutui Verelle, koska halusi käyttää osaamistaan mahdollisimman monipuolisesti ja päästä alan huipulle näkemään, mitä on tulossa seuraavaksi. Miia itse nauttii työssään siitä, että hän pääsee hyödyntämään sekä visuaalista että digitaalista osaamistaan ja samalla oppimaan myös paljon uutta. Silti mikään ei ole niin palkitsevaa, kuin työskentely mielenkiintoisten asiakasprojektien parissa:

”Teen töitä aina asiakas edellä. Toteutuksia ei lähdetä miettimään siitä näkökulmasta, mikä on meille helpointa vaan siitä, mikä palvelee asiakkaan kokonaisliiketoimintaa parhaiten.

Kaikki saavat tilaa kehittää osaamistaan

Teollinen muotoilija ja ekonomi näkeekin Veren olevan vahvoilla asiakaskokemuksen tuottamisessa. Vereläinen katsoo aina kokonaisuutta ja pyrkii valitsemaan parhaat tavat ja työvälineet asiakkaan kasvun saavuttamiseksi.

Meidät erottaa muista alan toimijoista osaamisen laaja-alaisuus, kyky puhua suoraan sekä joustavuus.


”Meidät erottaa muista alan toimijoista osaamisen laaja-alaisuus, kyky puhua suoraan sekä joustavuus. Toimimme nopeasti ja ketterästi, eikä meillä kulu aikaa turhaan byrokratiaan”, Miia listaa.

Vereläistä kulttuuria voisi kuvailla ulkopuolisen silmin rohkeaksi ja ennakkoluulottomaksi, toisaalta myös hyvin maanläheiseksi ja lähestyttäväksi. Osaaminen ei ole sivuroolissa, mutta siitä ei tehdä erikseen numeroa. Työkavereiden kesken tuetaan ja tsempataan toisia. Kenenkään ei tarvitse jäädä yksin. Tukea voi saada välillä myös yllättävältä taholta, kun Miian oma koira Salama lähtee mukaan toimistolle. Tässä työyhteisössä on tilaa olla ja hengittää.

”Opin joka päivä uutta yhdessä työkavereideni kanssa”, Miia sanoo.
avatar

Vere Oy

Vere Oy on vuonna 2015 perustettu liiketoimintamuotoilun edelläkävijä, jonka missiona on luoda asiakkailleen kasvua

Sinua voisi kiinnostaa myös