Me olemme Vere

Kokosimme avuksesi ketterän ja näkemyksellisen tiimin, jonka tehtävänä on auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi liiketoimintamuotoilun keinoin.

Juha on realisti digitalisti, jolla on laaja-alainen liiketoimintajohdon sekä myynti- ja markkinointijohdon kokemus kansainvälisistä organisaatioista, suomalaisista pörssiyrityksistä ja start-upeista. Digitaalisen liiketoiminnan parissa hän on työskennellyt jo yli 20 vuotta.

 

LinkedIn Twitter 

jl@vere.fi

+358 40 172 2224

Jan-Mikael omaa monipuolisen kokemuksen digitaalisten palveluiden asiakaslähtöisestä kehittämisestä. Hänellä on vahva käytettävyys- ja teknologiaosaaminen. Hän on aiemmin toiminut mm. perustajaosakkaana digitaalisia palveluita ja pelejä kehittävissä yrityksissä sekä liiketoimintajohdon konsulttina.

 

 

LinkedIn

jan@vere.fi

+358 50 367 3355

Jussi omaa ainutlaatuisen kokemuksen erityisesti teollisuustoimialan liiketoimintojen johtamisesta ja hands-on -kehitystyöstä. Hänellä on vahva osaaminen teknologian hyödyntämisestä yrityksen kasvun mahdollistajana. Hän on aiemmin toiminut mm. B2B-liiketoimintajohtajana sekä vientimyynnistä ja markkinoinnista vastaavana johtajana.

 

LinkedIn

jep@vere.fi

+358 40 501 7505

Antilla on liki 20 vuoden kokemus yritysten kasvattamisesta ja kansainvälistämisestä. Hän on ollut osakkaana viemässä suomalaista palveluyritystä kymmenelle eri markkinalle. Hän on vastannut uusien palvelujen konseptoinnista ja kaupallistamisesta. Antti on lisäksi johtanut myyntiä ja ollut rakentamassa myynnin yhteisiä toimintamalleja.

 

LinkedIn Vere Twitter

antti@vere.fi

+358 50 529 4558

Cecilia on opintotaustaltaan valtiotieteilijä, jolla on monipuolinen kokemus niin järjestöpuolelta kuin yritysmaailmasta. Hän on aikaisemmin toiminut viestinnän ja tapahtumatuotannon parissa, organisaation toiminnanjohtajana sekä erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä. Hänen erityisvahvuuksiin kuuluu taito organisoida Veren arki rullaamaan jouhevasti.

 

LinkedIn 

cecilia@vere.fi

+358 50 4712 923

Daniel on asiakaslähtöinen palveluiden kehittäjä, jolle asiakaskokemus ja innovointi ovat lähellä sydäntä. Hänellä on vahvaa kokemusta pörssiyritysten myynnin ja markkinoinnin prosessien kehittämisestä, sekä laaja ymmärrys modernista asiakkuudenhallinnasta.

 

 

 

LinkedIn Vere Twitter

daniel@vere.fi

+358 50 339 9524

Jenni on digitaalisen liiketoiminnan ammattilainen vahvalla painotuksella markkinointiin erityisesti sosiaalisessa mediassa. Hän on toiminut niin sähköisen kaupankäynnin yrittäjänä kuin Suomen tunnetuimpien brändien rakentajana. Jennillä on lähes 10 vuoden kokemus vaativista projektinhallinnan tehtävistä mainos- ja viestintäalalla. 

 

 

LinkedIn Twitter 

jenni@vere.fi

+358 40 198 9111

Miian osaaminen on yhdistelmä analyyttista ajattelua ja muotoilullista näkemystä. Hänellä on kokemusta visuaalisen identiteetin rakentamisesta ja jalkauttamisesta, markkinoinnin kehittämisestä ja johtamisesta sekä sisällöntuotannosta. Aiemmin Miia on toiminut mm. projektipäällikkönä, freelance-toimittajana ja markkinointipäällikkönä.

 

 

LinkedIn

miia@vere.fi

+358 40 593 2066

Petri on asiakaskokemuksen johtamisen ja liiketoimintamuotoilun ammattilainen. Hänellä on kokemusta asiakasymmärryksen syventämisessä, palvelukokemusten mittaamisessa ja palvelumuotoilun yhdistämisessä liiketoimintaan. Hän on toiminut mm. operatiivisissa tulosvastuissa, start-up -yrittäjänä, muutosjohtajana sekä johdon sparraajana.

 

 

LinkedIn Vere Twitter

petri@vere.fi

+358 40 755 3357

Risto-Matin osaamisessa yhdistyy kaksi keskeistä tekijää: julkishallinnon syvällinen ymmärrys ja digitaalisten palveluiden liiketoimintalähtöinen kehittäminen. Risto-Matilla on lähes 20 vuoden kokemus monipuolisista asiakasjohtamisen sekä palvelukehittämisen tehtävistä niin yksityiseltä kuin julkiseltakin puolelta. 

 

 

LinkedIn

ristomatti@vere.fi

+358 50 563 4370

Tonilla on yli 20 vuoden kokemus ohjelmistokehityksestä liiketoiminnan tarpeisiin. Hän on toiminut mm. projektipäällikkönä, scrum masterina ja ohjelmistoarkkitehtina lukuisissa projekteissa. Käytännön tekninen kokemus kattaa kaiken palvelinkerroksesta käyttöliittymään eri järjestelmäympäristöissä.

 

 

LinkedIn

toni@vere.fi

+358 50 469 7290