Sulje
Liity Edelläkävijöihin
fi
en
Liity Edelläkävijöihin

Me olemme Vere

KLIK!
DANIEL-JOSÉ HÄNNINEN Managing Director & Service Designer Daniel on palvelumuotoilija, jonka sydän sykkii designille. Hänen vahvuutensa on yhdistää analyyttinen ajattelu luovaan ongelmanratkaisuun sekä kääntää liiketoiminnallisia haasteita designin kielelle.
DANIEL-JOSÉ HÄNNINEN Managing Director & Service Designer
KLIK!
KAI VIRTANEN Head of Foresight Kailla on kokonaisvaltainen näkemys tulevaisuuden ilmiöistä, asiakaskokemuksen kehittämisestä ja palveluliiketoiminnan johtamisesta erityisesti kaupan ja energian arvoketjussa.
KAI VIRTANEN Head of Foresight
KLIK!
PAULA LAITIO Service Designer Paula on intohimoinen palvelumuotoilija, utelias ongelmanratkaisija ja ihmiskeskeinen insinööri, jonka mielestä yksi hyvä kysymys voi olla arvokkaampi kuin pussillinen valmiita vastauksia.
PAULA LAITIO Service Designer
KLIK!
SARA MALINEN Community Manager Edelläkävijöiden yhteisömanagerina toimiva Sara on intohimoinen sisällöntuottaja ja digimarkkinoija, joka operoi sosiaalisessa mediassa kuin kotonaan. Asiakaslähtöinen ajattelu ja vahva visuaalinen osaaminen muodostavat hänen sisältömarkkinointiprosessiensa pohjan. Saran sydän sykkii myös web designille ja digitaalisen palveluiden innovoinnille.
SARA MALINEN Community Manager
KLIK!
JUSSI PULLOLA Business Designer Jussi yhdistää liiketoimintamuotoilussa ihmislähtöisen ajattelun, vahvan teollisen kokemuksen, strategisen näkemyksen sekä kyvykkyyden tunnistaa uusien teknologioiden mahdollisuudet toiminnan kehittämisessä. Innostavat, hauskat, osallistavat ja sitouttavat työpajat ovat Jussin ehdottomia vahvuuksia.
JUSSI PULLOLA Business Designer
KLIK!
JENNI UUSIKARTANO Head of Marketing Jenni on digitaalisen liiketoiminnan ammattilainen vahvalla osaamisella markkinointi- ja viestintäpuolelta. Jenni luotsaa yrityksemme markkinointia seuraavalle tasolle hyödyntäen tiimin syvällisen osaamisen  liiketoimintamuotoilun eri osa-alueilta.
JENNI UUSIKARTANO Head of Marketing
KLIK!
JUHA LEPPÄNEN Senior Advisor & Board Member Juha on liiketoimintamuotoilija vahvalla strategiavaiheen painotuksella ja kaupallisella otteella. Juhan vahvuuksiin kuuluu rakentaa ja priorisoida isot strategiset suuntaviivat konkreettisiksi ja helposti omaksuttaviksi toimenpiteiksi.
JUHA LEPPÄNEN Senior Advisor & Board Member
KLIK!
ANNI RINGBOM Visual Designer, External Anni on digitaalisesti kallellaan oleva visualisti, joka on suunnitellut palkittuja verkkopalveluja yli kaksi vuosikymmentä. Anni saattaa helppokäyttöisen palvelumuotoilun ja kauniin muotokielen yhteen ja tietää yleensä jo ennen asiakkaitakin, mitä he haluavat.
ANNI RINGBOM Visual Designer, External
KLIK!
JAN-MIKAEL LEPISTÖ Business Designer Jan-Mikael on liiketoimintamuotoilija, joka liikkuu sujuvasti teknologian ja liiketoiminnan välimaastossa. Hän suunnittelee digitaalisia palveluita asiakaslähtöisesti ja tarvittaessa käärii hihat ja on mukana teknisessäkin toteutuksessa. Monipuolisuus, kansainvälisyys sekä nopea ongelmanratkaisu ovat hänen vahvuuksiaan.
JAN-MIKAEL LEPISTÖ Business Designer
KLIK!
MARIA PAUKKUNEN Visual Designer, External Marialla on vankka ja monipuolinen työkokemus graafisesta suunnittelusta ja sen mukana kertynyt vahva näkemys ja osaaminen erityisesti visuaalisista identiteeteistä, yritysgrafiikasta sekä painotuote- ja julkaisusuunnittelusta.
MARIA PAUKKUNEN Visual Designer, External

Töihin meille?

Panostamme arvojemme mukaiseen yrityskulttuuriin työntekijöitä ja kumppaneita valitessamme. Haluamme varmistaa, että yrityksemme kehittyy jatkuvasti, ja henkilökunta oppii sekä haluaa oppia herkeämättä. Näin kehitämme kilpailukykyämme sekä lisäämme henkilöstön motivaatiota ja innostusta entisestään.

AVOIMET PAIKAT: KOKENUT LIIKETOIMINTAMUOTOILIJA - LUE LISÄÄ TÄSTÄ

Onko sinulla tuoreita ideoita, oletko itseohjautuva ja nautit kunnianhimoisesta yhteisten tavoitteiden eteen työskentelystä? Viihdytkö menevässä työympäristössä ja arvostat avointa, matalahierarkista organisaatiokulttuuria.

Lähetä avoin hakemus

Vere Design Oy

Vere Design Oy (nimi voimassa 1.1.2022 alkaen) on vuonna 2015 perustettu liiketoimintamuotoilun edelläkävijä, jonka missiona on luoda asiakkailleen tulevaisuuden kestävää liiketoimintaa. Veren toiminnan keskiössä ovat arvomme, jotka ovat vapaus, edelläkävijyys, rohkeus ja empatia.

 

Edelläkävijät® on Vere Designin vuonna 2020 perustama avoin yhteisö kaikille tulevaisuuden kestävästä ja vastuullisesta liiketoiminnasta kiinnostuneille. Yhteisössä on jo lähes 1200 jäsentä ja se tarjoaa jäsenistölleen tapahtumia, koulutuksia, erilaisia menetelmiä oman työn tueksi sekä mielenkiintoisia kumppanuusmahdollisuuksia yrityksille.