Sulje
Liity Edelläkävijöihin
fi
en
Liity Edelläkävijöihin

Me olemme Vere

KLIK!
DANIEL-JOSÉ HÄNNINEN Head of Design & Service Designer Daniel on palvelumuotoilija, jonka sydän sykkii designille. Hänen vahvuutensa on yhdistää analyyttinen ajattelu luovaan ongelmanratkaisuun sekä kääntää liiketoiminnallisia haasteita designin kielelle.
DANIEL-JOSÉ HÄNNINEN Head of Design & Service Designer
KLIK!
KAI VIRTANEN Head of Foresight Kailla on kokonaisvaltainen näkemys tulevaisuuden ilmiöistä, asiakaskokemuksen kehittämisestä ja palveluliiketoiminnan johtamisesta erityisesti kaupan ja energian arvoketjussa.
KAI VIRTANEN Head of Foresight
KLIK!
PAULA LAITIO Service Designer Paula on intohimoinen palvelumuotoilija, utelias ongelmanratkaisija ja ihmiskeskeinen insinööri, jonka mielestä yksi hyvä kysymys voi olla arvokkaampi kuin pussillinen valmiita vastauksia.
PAULA LAITIO Service Designer
KLIK!
JUSSI PULLOLA Business Designer & Co-Founder Jussi yhdistää liiketoimintamuotoilussa ihmislähtöisen ajattelun, vahvan teollisen kokemuksen, strategisen näkemyksen sekä kyvykkyyden tunnistaa uusien teknologioiden mahdollisuudet toiminnan kehittämisessä. Innostavat, hauskat, osallistavat ja sitouttavat työpajat ovat Jussin ehdottomia vahvuuksia.
JUSSI PULLOLA Business Designer & Co-Founder
KLIK!
JENNI UUSIKARTANO Head of Marketing Jenni on digitaalisen liiketoiminnan ammattilainen vahvalla osaamisella markkinointi- ja viestintäpuolelta. Jenni luotsaa yrityksemme markkinointia seuraavalle tasolle hyödyntäen tiimin syvällisen osaamisen  liiketoimintamuotoilun eri osa-alueilta.
JENNI UUSIKARTANO Head of Marketing
KLIK!
JUHA LEPPÄNEN CEO & Founding Partner Juha on liiketoimintamuotoilija vahvalla strategiavaiheen painotuksella ja kaupallisella otteella. Juhan vahvuuksiin kuuluu rakentaa ja priorisoida isot strategiset suuntaviivat konkreettisiksi ja helposti omaksuttaviksi toimenpiteiksi.
JUHA LEPPÄNEN CEO & Founding Partner
KLIK!
MARIA PAUKKUNEN Visual Design Lead Marialla on vankka ja monipuolinen työkokemus graafisesta suunnittelusta ja sen mukana kertynyt vahva näkemys ja osaaminen erityisesti visuaalisista identiteeteistä, yritysgrafiikasta sekä painotuote- ja julkaisusuunnittelusta.
MARIA PAUKKUNEN Visual Design Lead
KLIK!
JAN-MIKAEL LEPISTÖ Business Designer & Co-Founder Jan-Mikael on liiketoimintamuotoilija, joka liikkuu sujuvasti teknologian ja liiketoiminnan välimaastossa. Hän suunnittelee digitaalisia palveluita asiakaslähtöisesti ja tarvittaessa käärii hihat ja on mukana teknisessäkin toteutuksessa. Monipuolisuus, kansainvälisyys sekä nopea ongelmanratkaisu ovat hänen vahvuuksiaan.
JAN-MIKAEL LEPISTÖ Business Designer & Co-Founder
KLIK!
JANNE HAONPERÄ Customer Experience Designer Jannella on pitkä kokemus asiakaskokemuksen kehittämisestä, digitaalisesta markkinoinnista ja myynnistä niin markkinointijohtajana kuin konsulttina. Janne toimii Veren tytäryhtiö Kaks.io Labs Oy:n asiakkuusjohtana.
JANNE HAONPERÄ Customer Experience Designer
KLIK!
ANNI RINGBOM Visual Designer Anni on digitaalisesti kallellaan oleva visualisti, joka on suunnitellut palkittuja verkkopalveluja yli kaksi vuosikymmentä. Anni saattaa helppokäyttöisen palvelumuotoilun ja kauniin muotokielen yhteen ja tietää yleensä jo ennen asiakkaitakin, mitä he haluavat.
ANNI RINGBOM Visual Designer

Töihin meille?

Panostamme arvojemme mukaiseen yrityskulttuuriin työntekijöitä ja kumppaneita valitessamme. Haluamme varmistaa, että yrityksemme kehittyy jatkuvasti, ja henkilökunta oppii sekä haluaa oppia herkeämättä. Näin kehitämme kilpailukykyämme sekä lisäämme henkilöstön motivaatiota ja innostusta entisestään.

Onko sinulla tuoreita ideoita, oletko itseohjautuva ja nautit kunnianhimoisesta yhteisten tavoitteiden eteen työskentelystä? Viihdytkö menevässä työympäristössä ja arvostat avointa, matalahierarkista organisaatiokulttuuria.

Lähetä avoin hakemus

Vere Oy

Vere Oy on vuonna 2015 perustettu liiketoimintamuotoilun edelläkävijä, jonka missiona on luoda asiakkailleen kasvua. Yhtiön omistaa henkilöstö sekä noin 70 yksityistä sijoittajaa ja sijoitusyhtiötä. Veren toiminnan keskiössä ovat arvomme, jotka ovat vapaus, edelläkävijyys, rohkeus ja empatia.

 

Kaks.io Labs Oy on vuonna 2019 syntynyt Vere Oy:n spin-off. Kaks.io Labs on sertifioitu, Timantti-tason HubSpot-kumppani, joka luo merkityksellisiä digitaalisia palveluja HubSpot-alustalla. Olemme omistautuneet HubSpotin kehittämiseen ja käyttöönottoon.

Hallitus

Vere Oy:n hallituksen puheenjohtajana toimii Robin Lindahl. Hallituksen varsinaisia jäseniä ovat Pertti Aimonen, toimitusjohtaja Juha Leppänen sekä co-founderit Marko Tulonen ja Heikki Järvensivu. Yhtiölle on luotu hallinto- ja johtamismalli, joka määrittelee hyvän johtamisen mallit sekä säännöt Vere Oy:ssä ja sen tytäryhtiöissä.

ROBIN LINDAHL Hallituksen puheenjohtaja
PERTTI AIMONEN Hallituksen jäsen
JUHA LEPPÄNEN Hallituksen jäsen
MARKO TULONEN Hallituksen jäsen
HEIKKI JÄRVENSIVU Hallituksen jäsen