Digital Pilots

Kokosimme avuksesi ketterän ja näkemyksellisen tiimin, jonka tehtävänä on auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi liiketoimintamuotoilun keinoin.

 

Olemme aidosti kiinnostuneita liiketoimintasi kehittämisestä ja uskomme oikeiden ihmisten olevan avain onnistumiseen.

 

Juha on realisti digitalisti, jolla on laaja-alainen liiketoimintajohdon sekä myynti- ja markkinointijohdon kokemus kansainvälisistä organisaatioista, suomalaisista pörssiyrityksistä ja start-upeista. Digitaalisen liiketoiminnan parissa hän on työskennellyt jo yli 20 vuotta.

 

LinkedIn Twitter 

jl@vere.fi

+358 40 172 2224

Jan-Mikael omaa monipuolisen kokemuksen digitaalisten palveluiden asiakaslähtöisestä kehittämisestä. Hänellä on vahva käytettävyys- ja teknologiaosaaminen. Hän on aiemmin toiminut mm. perustajaosakkaana digitaalisia palveluita ja pelejä kehittävissä yrityksissä sekä liiketoimintajohdon konsulttina.

 

 

LinkedIn

jan@vere.fi

+358 50 367 3355

Jussi omaa ainutlaatuisen kokemuksen erityisesti teollisuustoimialan liiketoimintojen johtamisesta ja hands-on -kehitystyöstä. Hänellä on vahva osaaminen teknologian hyödyntämisestä yrityksen kasvun mahdollistajana. Hän on aiemmin toiminut mm. B2B-liiketoimintajohtajana sekä vientimyynnistä ja markkinoinnista vastaavana johtajana.

 

LinkedIn

jep@vere.fi

+358 40 501 7505

Daniel on asiakaslähtöinen palveluiden kehittäjä, jolle asiakaskokemus ja innovointi ovat lähellä sydäntä. Hänellä on vahvaa kokemusta pörssiyritysten myynnin ja markkinoinnin prosessien kehittämisestä, sekä laaja ymmärrys modernista asiakkuudenhallinnasta.

 

 

 

LinkedIn Vere Twitter

daniel@vere.fi

+358 50 3399 524

Hanna on kentällä ihmisten parissa viihtyvä palvelumuotoilija sekä johdon strateginen muutossparraaja. Hannalla on kokemusta vaativista liikkeenjohdon tutkimus- ja kehitysprojekteista erilaisissa organisaatioissa, myös kansainvälisesti.

 

 

 

 

LinkedIn Vere Twitter

hanna@vere.fi

+358 50 344 0806

Antilla on liki 20 vuoden kokemus yritysten kasvattamisesta ja kansainvälistämisestä. Hän on ollut osakkaana viemässä suomalaista palveluyritystä kymmenelle eri markkinalle. Hän on vastannut uusien palvelujen konseptoinnista ja kaupallistamisesta. Antti on lisäksi johtanut myyntiä ja ollut rakentamassa myynnin yhteisiä toimintamalleja.

 

LinkedIn Vere Twitter

antti@vere.fi

+358 50 529 4558

Miian osaaminen on yhdistelmä analyyttista ajattelua ja muotoilullista näkemystä. Hänellä on kokemusta visuaalisen identiteetin rakentamisesta ja jalkauttamisesta, markkinoinnin kehittämisestä ja johtamisesta sekä sisällöntuotannosta. Aiemmin Miia on toiminut mm. projektipäällikkönä, freelance-toimittajana ja markkinointipäällikkönä.

 

 

LinkedIn

miia@vere.fi

+358 40 593 2066

Evalla on laaja-alainen osaaminen myynnin ja markkinoinnin liiketoimintalähtöisestä kehittämisestä. Hän on aiemmin toiminut erilaisissa strategisen markkinoinnin tehtävissä kansainvälisissä organisaatioissa.

 

 

 

 

LinkedIn Vere Twitter

eva@vere.fi

+358 40 552 9084

Hermanni on digitaalisen asiakkuudenhallinnan nouseva tähti, jolle tarkoituksenmukaisuus on kaikki kaikessa. Hänellä on kokemusta erilaisista muutoshallintaa vaativista CRM:n kehitysprojekteista, joissa on ollut mukana monta tahoa. Hermannilla on laaja osaaminen mm. Salesforce CRM-järjestelmästä.

 

 

LinkedIn

hermanni@vere.fi

+358 45 187 5572

 

Jenni on digitaalisen liiketoiminnan moniottelija. Hän on toiminut niin sähköisen kaupankäynnin yrittäjänä kuin Suomen tunnetuimpien brändien rakentajana. Jennillä on vahvaa kokemusta myös vaativista projektinhallinan tehtävistä mainos- ja viestintäalalla. 

 

 

 

LinkedIn Twitter 

jenni@vere.fi

+358 40 198 9111