Me olemme Vere

KLIK!
DANIEL-JOSÉ HÄNNINEN Head of Design & Service Designer Daniel on palvelumuotoilija, jonka sydän sykkii designille. Hänen vahvuutensa on yhdistää analyyttinen ajattelu luovaan ongelmanratkaisuun sekä kääntää liiketoiminnallisia haasteita designin kielelle.
DANIEL-JOSÉ HÄNNINEN Head of Design & Service Designer
KLIK!
KAI VIRTANEN Head of Strategic Foresight Kailla on kokonaisvaltainen näkemys tulevaisuuden ilmiöistä, asiakaskokemuksen kehittämisestä ja palveluliiketoiminnan johtamisesta erityisesti kaupan ja energian arvoketjussa.
KAI VIRTANEN Head of Strategic Foresight
KLIK!
ANTTI SEPPÄNEN Head of Sales & Concept, Partner Antti vastaa myynnistä, palveluiden konseptoinnista ja kumppaneista. Hän on jatkuvasti keskusteluissa johtoryhmien kanssa, miettien heidän olemassa olevien tai uusien palveluiden kehittämistä. Antilla on kyky tunnistaa oikeat ratkaisumallit ja yhdistää asiakas ja paras osaaminen keskenään.
ANTTI SEPPÄNEN Head of Sales & Concept, Partner
KLIK!
JUSSI PULLOLA Business Designer & Co-Founder Jussi yhdistää liiketoimintamuotoilussa ihmislähtöisen ajattelun, vahvan teollisen kokemuksen, strategisen näkemyksen sekä kyvykkyyden tunnistaa uusien teknologioiden mahdollisuudet toiminnan kehittämisessä. Innostavat, hauskat, osallistavat ja sitouttavat työpajat ovat Jussin ehdottomia vahvuuksia.
JUSSI PULLOLA Business Designer & Co-Founder
KLIK!
RIIKKA TANNER Business Designer

Riikka on liiketoimintamuotoilija ja intohimoinen strategi. Riikan vahvuus on kirkastaa yrityksen tulevaisuuden suunta ja sitä vastaava strategia sekä muotoilla konkreettinen tiekartta tavoitteiden saavuttamiseksi.

RIIKKA TANNER Business Designer
KLIK!
JUHA LEPPÄNEN CEO & Founding Partner Juha on liiketoimintamuotoilija vahvalla strategiavaiheen painotuksella ja kaupallisella otteella. Juhan vahvuuksiin kuuluu rakentaa ja priorisoida isot strategiset suuntaviivat konkreettisiksi ja helposti omaksuttaviksi toimenpiteiksi.
JUHA LEPPÄNEN CEO & Founding Partner
KLIK!
JENNI UUSIKARTANO Head of Marketing Jenni on digitaalisen liiketoiminnan ammattilainen vahvalla osaamisella markkinointi- ja viestintäpuolelta. Jenni luotsaa yrityksemme markkinointia seuraavalle tasolle hyödyntäen tiimin syvällisen osaamisen  liiketoimintamuotoilun eri osa-alueilta.
JENNI UUSIKARTANO Head of Marketing
KLIK!
JAN-MIKAEL LEPISTÖ Business Designer & Co-Founder Jan-Mikael on liiketoimintamuotoilija, joka liikkuu sujuvasti teknologian ja liiketoiminnan välimaastossa. Hän suunnittelee digitaalisia palveluita asiakaslähtöisesti ja tarvittaessa käärii hihat ja on mukana teknisessäkin toteutuksessa. Monipuolisuus, kansainvälisyys sekä nopea ongelmanratkaisu ovat hänen vahvuuksiaan.
JAN-MIKAEL LEPISTÖ Business Designer & Co-Founder
KLIK!
MARIA PAUKKUNEN Visual Design Lead Marialla on vankka ja monipuolinen työkokemus graafisesta suunnittelusta ja sen mukana kertynyt vahva näkemys ja osaaminen erityisesti visuaalisista identiteeteistä, yritysgrafiikasta sekä painotuote- ja julkaisusuunnittelusta.
MARIA PAUKKUNEN Visual Design Lead
KLIK!
ALEKSI LEHTOLA Head of Operations
Kaks.io Labs
Aleksi vastaa HubSpot-teknologiaan pohjautuvan Kaks.io Labs -liiketoiminnan johtamisesta ja kansainvälistämisestä. Hänellä on laaja osaaminen erilaisista myynti- ja markkinointiteknologioista sekä kanavakumppanuuksista Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa.
ALEKSI LEHTOLA Head of Operations
Kaks.io Labs
KLIK!
JANNE HAONPERÄ Director of Customer Success
Kaks.io Labs
Jannella on pitkä kokemus kasvumarkkinoinnista ja automaatioteknologioista markkinointijohtajana eri toimialoilta. Hän vastaa Kaks.ion asiakkuustiimistä ja huolehtii, että Kaks.ion asiakkailla on kaikki hyvin.
JANNE HAONPERÄ Director of Customer Success
Kaks.io Labs
KLIK!
SAKARI JOKINEN Growth Consultant
Kaks.io Labs

Markkinnoinnin ja myynnin automaation asiantuntija Sakari tietää, miten modernia myyntiä ja markkinointia tehdään käytännössä ja varmistaa asiakkaidemme jatkuvan kasvun.

SAKARI JOKINEN Growth Consultant
Kaks.io Labs
KLIK!
MIIA SUVI Business Designer, Partner

Äitiyslomalla.

Miian osaaminen on yhdistelmä analyyttista ajattelua ja muotoilullista näkemystä. Hänellä on vahva ymmärrys identiteetin rakentamisesta ja jalkauttamisesta, markkinoinnin kehittämisestä ja johtamisesta sekä sisällöntuotannosta.

MIIA SUVI Business Designer, Partner

Töihin meille?

Panostamme arvojemme mukaiseen yrityskulttuuriin työntekijöitä ja kumppaneita valitessamme. Haluamme varmistaa, että yrityksemme kehittyy jatkuvasti, ja henkilökunta oppii sekä haluaa oppia herkeämättä. Näin kehitämme kilpailukykyämme sekä lisäämme henkilöstön motivaatiota ja innostusta entisestään.

Onko sinulla tuoreita ideoita, oletko itseohjautuva ja nautit kunnianhimoisesta yhteisten tavoitteiden eteen työskentelystä? Viihdytkö menevässä työympäristössä ja arvostat avointa, matalahierarkista organisaatiokulttuuria.

Lähetä avoin hakemus

Vere Oy

Vere Oy on vuonna 2015 perustettu liiketoimintamuotoilun edelläkävijä, jonka missiona on luoda asiakkailleen kasvua. Yhtiön omistaa henkilöstö sekä noin 70 yksityistä sijoittajaa ja sijoitusyhtiötä. Veren toiminnan keskiössä ovat arvomme, jotka ovat vapaus, edelläkävijyys, rohkeus ja empatia.

 

Kaks.io Labs on vuonna 2019 syntynyt Vere Oy:n spin-off. Kaks.io Labs on sertifioitu, Timantti-tason HubSpot-kumppani, joka luo merkityksellisiä digitaalisia palveluja HubSpot-alustalla. Olemme omistautuneet HubSpotin kehittämiseen ja käyttöönottoon.

Hallitus

Vere Oy:n hallituksen puheenjohtajana toimii Robin Lindahl. Hallituksen varsinaisia jäseniä ovat Pertti Aimonen, toimitusjohtaja Juha Leppänen sekä co-founderit Marko Tulonen ja Heikki Järvensivu.

ROBIN LINDAHL Hallituksen puheenjohtaja
PERTTI AIMONEN Hallituksen jäsen
JUHA LEPPÄNEN Hallituksen jäsen
MARKO TULONEN Hallituksen jäsen
HEIKKI JÄRVENSIVU Hallituksen jäsen