bg-contact-01

Meille töihin?

Tule mukaan kasvumme tekijäksi!

Vere Oy on vuonna 2015 perustettu Suomen johtava liiketoimintamuotoilija, jonka missiona on luoda asiakkailleen kasvua. Liiketoimintamuotoilu on yrityksen liiketoiminnan kehittämistä tavalla, jossa yhdistyy strateginen osaaminen, muotoiluajattelu, teknologinen kyvykkyys, mutta myös ihminen muutoksen keskellä.

Panostamme arvojemme mukaiseen yrityskulttuuriin työntekijöitä ja kumppaneita valitessamme. Haluamme varmistaa, että yrityksemme kehittyy jatkuvasti, ja henkilökunta oppii sekä haluaa oppia herkeämättä. Näin kehitämme kilpailukykyämme sekä lisäämme henkilöstön motivaatiota ja innostusta entisestään.

Otamme työskentelyn tosissaan, mutta emme vakavasti. Uskomme aidosti siihen, että hyvällä meiningillä ja kannustavalla ilmapiirillä tuotamme myös asiakkaillemme parhaiten arvoa ja pystymme yllättämään heidät positiivisesti joka päivä.

Onko sinulla tuoreita ideoita, oletko itseohjautuva ja nautit kunnianhimoisesta yhteisten tavoitteiden eteen työskentelystä? Viihdytkö menevässä työympäristössä ja arvostat avointa, matalahierarkista organisaatiokulttuuria.

Jos tunnistat itsesi, niin Vere tarjoaa sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän dynaamisessa ilmapiirissä innostavien, liiketoiminta- ja teknologiaosaamisen huippujen parissa. Toimistomme sijaitsee huippupaikalla, Helsingin Kampissa.

Etsimme jatkuvasti asiakkaidemme avuksi ja kasvumme tukemiseksi henkilöitä mm. seuraaviin tehtäviin:

  • Liiketoimintamuotoilu
  • Service Design
  • UX/UI
  • Myynti  

Hakuohjeet

Mikäli tunnistit itsesi yllä olevasta kuvauksesta, lähetä CV ja hakemus hakulomakkeen kautta mahdollisimman pian. Odotamme, että pääsemme tutustumaan sinuun.