Myynnin ja markkinoinnin modernisointi

Paras myyntivaltti on tyytyväinen, lojaali asiakas. 

Tee vaikutus asiakkaaseesi

Myynti ja markkinointi ovat totuuden hetkesi. Hyväkään palvelu ei myy itse itseään, vaan sinun tulee osata perustella asiakkaalle palvelusi arvo. Sinun tulee ymmärtää kohderyhmäsi, heidän tarpeensa sekä tavat vaikuttaa heihin. Keskeistä on lisäksi tuntea asiakkaan ostopolku ja olla näkyvästi esillä paikoissa, jossa asiakas odottaa saavansa palvelua.

Löydämme oikeat toimintatavat juuri sinun yrityksellesi

Myynnin ja markkinoinnin palvelumme pohjautuvat asiakaslähtöisten toimintatapojen ja työkalujen hyödyntämiseen. Käymme läpi yrityksesi nykyiset toimintatavat ja uudistamme toimintamallinne vastaamaan asiakkaidenne tarpeita. Oleellisena osana moderniin myyntiin ja markkinointiin kuuluvat myös asiakaslähtöiset työkalut. Toimitamme esimerkiksi seuravia työkaluja: HubSpotSalesforce, SharpSpring, Pipedrive, Musqot, sekä erilaisia Googlen palveluja. Uskomme kuitenkin vahvasti siihen, että teknolgian käyttöönotto ei saa koskaan olla itseisarvo.

Keskeistä on varmistaa, että ne palvelevat selkää liiketoiminnallista tavoitetta.

Lopputuloksena toimintamalli, joka vastaa asiakkaiden tarpeisiin

Lopputuloksena saat valmiudet kohdata asiakkaasi oikeassa paikoilla, oikeilla metodeilla ja oikeilla viesteillä. Varmistamme, että toimintatapasi ja työkalusi ovat ajan tasalla ja että ne vastaavat asiakkaasi tarpeisiin. Sitoutamme ja koulutamme henkilökunnan uusiin toimintatapoihin jo projektin aikana. Jotta toimintatavoista tulee aidosti osa arjen tekemistä, tarjoamme tukea myös toiminnan jatkuvaan kehittämiseen.

Vere HubSpot sertifioitu kultapartneri