Yhteistyöllä kasvuun

Maailma toimii paremmin ekosysteemien avulla.

Kumppanuuksilla kokonaisvaltaisempaa palvelua

Emme itse voi aina olla maailman parhaita kaikessa. Niinpä etsimme ekosysteemiimme maailman parhaat kumppanit täydentämään omaa osaamistamme. Kumppanimme ovat tarkkaan valittuja ja olemme yhteistyössä aina enemmän kuin osiemme summa. Kumppanuuksien kautta varmistamme, että pystymme palvelemaan tarpeitasi entistä kokonaisvaltaisemmin.

 

Vere - Luoto Company Oy

Luoto Company on sovelluskehityksen asiantuntijatoimisto, jonka ytimessä on usko ihmiseen. Edustamme ehdotonta huippua osaamisessa ja toteutuksen nopeudessa. Olemme joukko osakkaita, oman liiketoimintamme omistajia, jotka takaavat huikean asiakaskokemuksen.

Liiketoimintamuotoilun ja ylivertaisen teknologisen kyvykkyyden yhdistelmänä pystymme Veren kanssa tarjoamaan asiakkaillemme äärimmäisen ketterän tavan luoda innovaatioista toiminnallisia palveluita. Voimme näin tarjota asiakkaillemme riskittömän ja nopean go-to-market -mallin.

Tuomas Nousiainen, CEO
Luoto Company

 

HubSpot on maailman johtava markkinointiautomaation sovellusalusta, jota voidaan kokonaisvaltaisesti käyttää myös yrityksen CRM-työkaluna sekä täysin personoidun verkkosisällön tuottamiseen ja jakeluun.   

Vere on HubSpotin sertifioitu kultatason kumppani. Palvelumme asiakkaitamme kokonaisvaltaisissa myynnin ja markkinoinnin kehityshankkeissa sekä HubSpot käyttöönotoissa.

 LUE LISÄÄ

 

Vere - HubSpot kultapartneri
arvoverkko-800px.png

Olemme keränneet asiakkaidemme käyttöön Suomen näkemyksellisimmät huippuasiantuntijat, jotta jokaisessa asiakasprojektissamme ovat mukana parhaat oman alansa huippuosaajat. Kutsumme tätä ekosysteemiä Vere arvoverkoksi.

Tunnistamme arvoverkostamme aina tapauskohtaisesti juuri ne henkilöt, joiden osaamisesta ja näkemyksestä asiakasyritys hyötyy eniten.

LUE LISÄÄ