Yhteistyöllä kasvuun

Maailma toimii paremmin ekosysteemien avulla.

Kumppanuuksilla kokonaisvaltaisempaa palvelua

Emme itse voi aina olla maailman parhaita kaikessa. Niinpä etsimme ekosysteemiimme maailman parhaat kumppanit täydentämään omaa osaamistamme. Kumppanimme ovat tarkkaan valittuja ja olemme yhteistyössä aina enemmän kuin osiemme summa. Kumppanuuksien kautta varmistamme, että pystymme palvelemaan tarpeitasi entistä kokonaisvaltaisemmin.

 

Vere - Luoto Company Oy

Luoto Company on sovelluskehityksen asiantuntijatoimisto, jonka ytimessä on usko ihmiseen. Edustamme ehdotonta huippua osaamisessa ja toteutuksen nopeudessa. Olemme joukko osakkaita, oman liiketoimintamme omistajia, jotka takaavat huikean asiakaskokemuksen.

Liiketoimintamuotoilun ja ylivertaisen teknologisen kyvykkyyden yhdistelmänä pystymme Veren kanssa tarjoamaan asiakkaillemme äärimmäisen ketterän tavan luoda innovaatioista toiminnallisia palveluita. Voimme näin tarjota asiakkaillemme riskittömän ja nopean go-to-market -mallin.

Tuomas Nousiainen, CEO
Luoto Company

 
Musqot on pilvipalvelu, jolla markkinoinnin tehokkuus ja tuottavuus viedään aivan uudelle tasolle.

Tarvitsemme osaavia kumppaneita, jotka jakavat visiomme asiakkaiden markkinoinnin tehokkuuden kehittämisessä. Vere on meille tärkeä asiantunteva kumppani palveluiden käyttöönotoissa erityisesti Pohjoismaissa.

Oscar Nelson, CEO
Muscot Marketing Technology

Vere - Musqot
Vere HubSpot sertifioitu kultapartneri

 

HubSpot on maailman johtava markkinointiautomaation sovellusalusta, jota voidaan kokonaisvaltaisesti käyttää myös yrityksen CRM-työkaluna sekä täysin personoidun verkkosisällön tuottamiseen ja jakeluun.   

Vere on HubSpotin sertifioitu kultatason kumppani. Palvelumme asiakkaitamme kokonaisvaltaisissa myynnin ja markkinoinnin kehityshankkeissa sekä HubSpot käyttöönotoissa.

 

 

 

Zero Keyboard mullistaa CRM-järjestelmien käytettävyyden. Zero Keyboardin applikaatiolla teet Salesforce-kirjaukset sekunneissa. Zero Keyboard säästää myynnin arvokasta aikaa ja helpottaa myynnin johtamista. Zero Keyboardin avulla Salesforce käyttöastetta sekä käytettävyyttä voidaan parantaa huomattavasti.

Vere on kumppani, jolla on erittäin laaja osaaminen myynnin ja markkinoinnin johtamisesta ja muutoksesta. Yhteistyömme on kokonaisvaltaista asiakkaiden kasvun tukemista.

Jaan Apajalahti, CEO
Zero Keyboard

Vere - Zero Keyboard
Vere - Vainu

 

Vainu on pilvipohjainen ohjelmisto, joka yhdistää yritystietokannan avoimeen ja julkiseen dataan. Vainun avulla tunnistat murroskohtia kohderyhmäsi yrityksissä ja löydät kuumimmat liidit.

Vere on kumppani, jolla on erittäin laaja osaaminen myynnin ja markkinoinnin digitalisoitumisesta. Yhteistyömme on kokonaisvaltaista asiakkaiden myynnin kasvattamista.

Pietari Suvanto, Co-Founder
Vainu.io 

 

 

Toimimme asiakkaidemme kanssa prosessien automaation ja toiminnan ohjaamiseen liittyvissä hankkeissa.

Vere on kokonaisvaltainen asiakkaiden liiketoimintamallien digitalisoija ja yhdessä kykenemme kehittämään asiakkaidemme prosesseja asiakaslähtöisemmiksi ja tehokkaammiksi. 

Timo Varkoi, CEO
Artescon 

 

Vere - Artescon Oy