Visual Design Lead

Kirjoittanut Vere Oy - 14 marraskuuta, 2019

Visual Design Lead

 

Sykkiikö sydämesi visuaalisen suunnittelun tuomisesta design-vetoiseen kehittämiseen? Viihdytkö menevässä työympäristössä ja arvostat avointa, matalahierarkista organisaatiokulttuuria? Haemme nyt Visual Design Leadiä vastaamaan Veren visuaalisesta suunnittelusta.

Tosissaan,
mutta
ei liian
vakavasti

Vere Oy on vuonna 2015 perustettu Suomen johtava liiketoimintamuotoilija, jonka tavoitteena on kehittää yritysten liiketoimintaa tavalla, jossa yhdistyvät strateginen osaaminen, muotoiluajattelu, teknologinen kyvykkyys ja ihminen muutoksen keskellä.

Tekemistämme kuvaa se, että teemme asioita tosissaan, mutta emme liian vakavasti. Uskomme siihen, että hyvällä meiningillä, avoimella kanssakäymisellä ja kannustavalla ilmapiirillä saavutamme parhaita tuloksia ja pystymme myös yllättämään asiakkaamme positiivisesti joka päivä.

Visual Design Lead -tehtävässä:

  • Visualisoit palveluiden prototyyppejä digitaalisten palveluiden käyttöliittymistä uusien toimintamallien kuvituksiin.
  • Tunnistat ja kiteytät muotoiluhankkeiden tuotoksia visuaalisiksi ja ymmärrettäviksi kokonaisuuksiksi.
  • Kehität ja kasvatat Veren visuaalista osaamista osana yrityksen kasvun vaiheita.
  • Tunnistat ja kiteytät asiakkaiden haasteita pyrkien luomaan ylivertaisia liiketoimintamalleja ja
    palveluita.
  • Vastaat Veren oman brändin ja visuaalisen ilmeen kehittämisestä.

Olisitko sinä ”match” tähän tehtävään?

Tehtävässä menestyminen edellyttää, että osaat tuoda muotoiluprosessiin vahvan visuaalisen ymmärryksen. Intohimonasi on luoda kokonaisuuksia, joita asiakkaat rakastavat ja odotammekin sinulta vahvaa näyttöä menestyksekkäistä asiakastoteutuksista.

Tehtävä vaatii vahvaa visuaalista näkemystä sekä jatkuvaa halua kehittyä. Osaat luoda näyttäviä prototyyppejä käyttöliittymistä ja palveluista, joissa yhdistyy korkeatasoinen asiakaskokemus sekä helppo käytettävyys. Kykenet myös kehittämään brändejä sekä visuaalisia identiteettejä.

Työskentelyotteeltasi olet aktiivinen sekä oma-aloitteinen ja kykenet johtamaan asiakkaan määrätietoisesti kohti haluttua lopputulosta. Kykenet toimimaan osana moniammatillista muotoilutiimiä ja tuot oman osaamisesti vahvasti mukaan toimintaan.

Tiimimme koostuu kymmenestä kokeneesta liiketoiminta- ja palvelumuotoilun osaajasta ja missionamme on luoda asiakkaille kasvua ihmiset edellä. Meillä vallitsee avoin ja rehellinen kulttuuri, jossa jokainen työntekijämme pääsee vaikuttamaan siihen, mitä yrityksemme on nyt ja tulevaisuudessa. Viihtyisä toimistomme sijaitsee Helsingin ytimessä, Kampin Sähkötalossa.

Katso ja lue, mitä työntekijämme ovat mieltä Verestä työpaikkana ja millaisia työkavereita toivomme saavamme tiimiimme: https://www.vere.fi/rekry

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä CV ja hakemus palkkatoiveineen hakulomakkeen kautta mahdollisimman pian ja viimeistään 6.12. mennessä. Aloitamme hakijoiden läpikäynnin ja haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Tehtävä on kokoaikainen ja aloitus tehtävässä on mahdollinen heti soveltuvan henkilön löydyttyä.

Hae tehtävää!

Tehtävästä voit kysyä lisää: CEO Juha Leppänen, puh. 040 – 172 2224.

Vere Arvoverkko

Suomalaisen kilpailuedun rakentajat

LUE LISÄÄ