Sulje
Liity Edelläkävijöihin
Liity Edelläkävijöihin
Vere Oy 7.8.2017 13:20:26

Vere asiakastarina: Suomen myymäläkaluste - Kasvua ekologisuus edellä

Suomen myymäläkaluste on käytettyjen myymäläkalusteiden kunnostamisen ehdoton edelläkävijä Suomessa. Yli 20-vuotisen historiansa aikana he ovat kasvaneet paikallisesta toimijasta koko Suomen kattavaksi tuote- ja palvelutaloksi. Suomen myymäläkaluste tarjoaa asiakkailleen kaikki myymälöiden, ravintoloiden ja elintarviketeollisuuden tarpeisiin liittyvät kylmähyllyt, kylmäaltaat, pakastealtaat. ja muut koneet. Liiketoiminnan kasvaessa nousi tarve palveluiden konseptoinnille sekä prosessien ja työkalujen modernisoinnille. Suomen myymäläkaluste valitsi kasvun kumppanikseen liiketoimintamuotoiluun erikoistuneen Veren.


Vere-Suomen-myymalakaluste-Verso-konsepti.jpg

Verso®-konseptissa vanhat koneet saavat uuden elämän tai ne päätyvät ekologisesti kierrätykseen.

Uusien laitteiden jälleenmyynnin lisäksi Suomen myymäläkalusteen toiminnan kulmakivenä on pitkään ollut käytetyt myymäläkalusteet ja niiden uudistaminen. Aidosti ekologinen toimintamalli haluttiin nostaa paremmin esille ja näin syntyi Verso®-konsepti. ”Verso®-konseptin avulla asiakkaan on mahdollista hankkia lähes uudenveroinen kylmälaite selvästi uutta laitetta pienemmillä kustannuksilla ja tehdä samalla aito ekoteko”, sanoo yrityksen toimitusjohtaja Teemu Lahtinen.

Verso® sai keväällä Patentti- ja rekisterihallituksen hyväksynnän eli se on nyt rekisteröity tavaramerkki. ”Halusimme luoda Versosta® selkeän kokonaisuuden, jolla on myös oma tunnus. Vere auttoi meitä tässä työssä ja nyt voimme ylpeinä kertoa asiakkaillemme ympäristöystävällisestä liiketoimintakonseptistamme”, kertoo yrityksen markkinoinnista ja viestinnästä vastaava Saija Lahtinen.

HubSpotista on moneksi.

Projektin lopputuloksena uudistui myös yrityksen verkkopalvelut tukemaan uutta konseptia ja graafista ilmettä. Teknologia-alustaksi valittiin HubSpot, jota on tähän asti totuttu käyttämään ennemminkin markkinoinnin ja myynnin työkaluna kuin prosessien automaatiotyökaluna. Lisäksi HubSpotin päälle rakennettiin verkkokauppaan sekä tarjoustenkäsittelyyn liittyviä toiminnallisuuksia helpottamaan niin asiakkaan kuin henkilökunnan arkea.

Tutustu: www.suomenmyymalakaluste.fi

Lisätietoja:
Teemu Lahtinen, Toimitusjohtaja, Suomen myymäläkaluste Oy
020 7191 171
teemu.lahtinen@suomenmyymalakaluste.fi

Juha Leppänen, Toimitusjohtaja, Vere Oy
040 172 2224
jl@vere.fi

Suomen myymäläkaluste Oy on yksi Suomen johtavista myymäläkalusteratkaisuiden toimittajista. Yritys toimii Jyväskylästä käsin palvellen asiakkaita kautta maan.

Vere Oy on vuonna 2015 perustettu liiketoimintamuotoiluun erikoistunut yritys, joka parantaa asiakkaidensa digitaalisia kyvykkyyksiä.

avatar

Vere Oy

Vere Oy on vuonna 2015 perustettu liiketoimintamuotoilun edelläkävijä, jonka missiona on luoda asiakkailleen kasvua