Petri Munkki Vere Oy:n liiketoimintamuotoilijaksi.

Kirjoittanut Vere Oy - 18 huhtikuuta, 2018

Petri Munkki Vere Oy:n liiketoimintamuotoilijaksi.

 

Petri Munkki on aloittanut 19.3.2018 Vere Oy:n liiketoimintamuotoilijana. Hän on aiemmin toiminut kansainvälisten yritysten liiketoimintavastaavana ja sparrannut viimeisten 8 vuoden aikana eri yrityksiä asiakaskokemus- ja muutosjohtamisessa.

Petri on asiakaskokemuksen johtamisen ja liiketoimintamuotoilun ammattilainen. Hänellä on kokemusta asiakasymmärryksen syventämisestä, palvelukokemusten mittaamisesta ja palvelumuotoilun yhdistämisestä liiketoimintaan. Hän on toiminut mm. operatiivisissa tulosvastuissa, start-up -yrittäjänä, muutosjohtajana sekä johdon sparraajana.

”Näen muutoksessa suuria mahdollisuuksia. Asiakkaiden käyttäytyminen on jatkuvassa ja kiihtyvässä muutoksessa, asiakasymmärryksen ja -uskollisuuden merkitys kasvaa ja palveluiden elinkaari lyhenee. Asiakaskokemuksen johtaminen tulee liittää suoraan liiketoimintaan. Lisäksi muutosta tulee kyetä mittaamaan euroissa. Vere auttaa asiakkaitaan ratkaisemaan näitä kasvuteemoja tuloksekkaasti, ja ilolla liityn mukaan tiimiin”, sanoo Petri Munkki.

 
 Petri-Munkki-460x460
 
Lisätietoja antaa:
Juha Leppänen
CEO / Vere Oy
jl@vere.fi
+358 40 172 2224 
 
Petri Munkki
Liiketoimintamuotoilija, Senior Pilot / Vere Oy
petri@vere.fi
+358 40 755 3357
 

Vere Arvoverkko

Suomalaisen kilpailuedun rakentajat

LUE LISÄÄ