Nimitys­uutiset: Riikka Tanner aloitti Verellä Business Designerina 14.5.

Kirjoittanut Vere Oy - 10 syyskuuta, 2019

Nimitys­uutiset: Riikka Tanner aloitti Verellä Business Designerina 14.5.

 

YTM Riikka Tanner on aloittanut Verellä Business Designerina 14.5. Mukanaan Riikka toi pitkän linjan kokemuksen IT-konsultointi- ja designtaloista, liiketoiminnan kehityksestä sekä muutoksen johtamisesta.

Riikka Tanner Vere Oy

"Omaa sydäntäni lähellä ovat erityisesti kasvuhaluiset yritykset ja niiden strategiat. Kasvavassa hälinässä ja kovenevassa kilpailussa erottautuminen on yhä tärkeämpää, samoin se, että luomme kasvun edellytyksiä ketterästi, vastaten nopeasti muuttuvaan markkinaan ja asiakkaiden toiveisiin. Samaan aikaan, kun reagoimme nopeasti, pitää pystyä luomaan menestyksen eväitä myös tulevaan eli kehittää omaa toimintaa pitkäjänteisesti kohti yrityksen visiota. Parasta on, kun näkee, miten asiakasyritys kasvaa ja saa itse olla mukana tällä kasvupolulla", Riikka kertoo.

Miksi juuri liiketoimintamuotoilu?

"Muotoilu on tuonut asiakasymmärryksen ja ihmisläheisyyden takaisin kehittämisen keskiöön. Jatkuvien kustannussäästöjen sijaan nyt uskalletaan satsata kokemukseen ja luotetaan siihen, että pitkässä juoksussa se on kannattavampi tapa toimia. Liiketoimintamuotoilu huolehtii siitä, että asioita tehdään oikein, mutta tämän lisäksi fokus säilyy oikeissa asioissa."

Vere Oy:n toimitusjohtaja Juha Leppänen sanoo, että Riikka on henkilö, jonka puheet ja teot todella kohtaavat. "Hänen näkemys ja kokemus tämän päivän liiketoiminnan kehittämisestä, jonka ytimessä on asiakaskokemus ja sen vienti käytäntöön, on jotain poikkeavaa. On upeaa, että voimme nyt tarjota Riikan inspiroivuuden ja tuloksellisuuden asiakkaidemme hyödynnettäviksi", Leppänen summaa tyytyväisenä.

Tutustu Riikkaan LinkedInissä.

Lisätietoa antaa:

Riikka Tanner
Business Designer
+358 50 535 8245
riikka@vere.fi

Juha Leppänen
CEO / Vere Oy
+358 40 172 2224
jl@vere.fi