Nimitys­uutiset: Kai Virtanen on Veren Head of Strategic Foresight

Kirjoittanut Vere Oy - 12 syyskuuta, 2019

Nimitys­uutiset: Kai Virtanen on Veren Head of Strategic Foresight

 

Kai Virtanen on nimitetty Head of Strategic Foresight -tehtävään 2.9.2019 alkaen. Hän siirtyy yritykseen Roger Studion toimitusjohtajan tehtävästä. 

Kailla on kokonaisvaltainen näkemys tulevaisuuden ilmiöistä, asiakaskokemuksen kehittämisestä ja palveluliiketoiminnan johtamisesta erityisesti kaupan ja teollisuuden arvoketjussa. Hän on toiminut liiketoimintajohdon neuvonantajana ja mentorina eri rooleissa vuodesta 1998.

kai2019_700pxKai vierailee johtoryhmien kanssa säännöllisesti USA:n markkina-alueella tutustumassa tulevaisuuden ilmiöihin kuluttajaliiketoiminnnassa, digitaalisen alustatalouden muutossuuntiin ja käyttäytymisen muotoiluun uutena asiakaskokemuksen kehittämisen kilpailuetuna. Hänen yhteistyökumppaneitaan maailmalla ovat mm. Retail Design Institute, Royal Society of Arts ja Futures Platform.

"Liityn uteliaana ja ajatukset kirkkaina osaavaan liiketoimintamuotoilijoiden heimoon. Veren ydinosaaminen on johtaa liiketoimintamuotoilun prosessi haluttuun lopputulokseen oikeilla menetelmillä ja parhailla osaajilla. Oma roolini yrityksessä on Head of Strategic Foresight, eli työskentelen tulevaisuuden ilmiöiden, asiakaslähtöisten kilpailuetujen, strategisten valintojen ja palveluliiketoiminnan johtamisen parissa nopeasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä", Kaitsu kertoo.

"Kain uniikissa osaamisessa yhdistyy visionäärinen tulevaisuuden näkemys ja perinpohjainen strateginen liiketoimintaymmärrys. Tehtyäni Kaitsun kanssa yhteistyötä jo useamman vuoden ajan, olen todella ilahtunut siitä, että tämä kokemus on nyt Veren asiakkaiden hyödynnettävissä", yhtiön toimitusjohtaja Juha Leppänen sanoo.

Tutustu Kaitsuun LinkedInissä.

Lisätietoa antaa:

Kai Virtanen
Head of Strategic Foresight
+358 40 736 2822
kai@vere.fi

Juha Leppänen
CEO / Vere Oy
+358 40 172 2224
jl@vere.fi