Kaks.io Labs ja Dear Lucy yhteistyöhön

Kirjoittanut Vere Oy - 16 toukokuuta, 2019

Kaks.io Labs ja Dear Lucy yhteistyöhön

 

Kaks.io Labs on Vere Oy:n HubSpot-liiketoiminnan palvelubrändiOsana Kaks.io Labsin missiota on rakentaa mittava kumppaniverkosto yrityksistä ja teknologioista, jotka integroituvat HubSpotiin ja tuottavat lisäarvopalveluita asiakkaille. Yhdessä Dear Lucyn kanssa Kaks.io haluaa auttaa HubSpotia käyttäviä yrityksiä visualisoimaan reaaliaikaista myynnin ja markkinoinnin dataa, ja siirtymään kohti aitoa tietojohtamista.

Dear Lucylla on ”plug & play” integraatio HubSpotiin ja se tarjoaa sekä valmiita että räätälöityjä BI-ratkaisuja myynnin ja markkinoinnin tarpeisiin. Näiden lisäksi Dear Lucyyn voi tuoda tietoa myös monista muista järjestelmistä mm. projektinhallinta, web-analytiikka, sosiaalinen media, henkilöstöhallinta ja talous.

kaksio_dearlucy

”Dear Lucyn integraatio HubSpotin kanssa toimii erinomaisesti ja meitä viehätti eritoten palvelun viimeistelty ulkonäkö ja hyvä käytettävyys”, kommentoi Aleksi Lehtola, Kaks.ion operatiivinen johtaja. ”Halusimme partneroitua Dear Lucyn kanssa, koska ydin asiakasryhmämme on hyvin samanlainen – kasvavat teknologiayhtiöt jotka hakevat nopeaa kansainvälistä kasvua” lisää Juha Leppänen, Kaks.ion toimitusjohtaja.

Kaks.io Labs on sertifioitu, Platina-tason HubSpot-kumppani, joka luo merkityksellisiä digitaalisia palveluja HubSpot-alustalla. Kaks.io on omistautunut HubSpotin kehittämiseen ja käyttöönottoon. Työskentelemme nopeasti kasvavien yritysten kanssa ja autamme heitä kääntämään liiketoimintastrategian mitattaviksi toimenpiteiksi HubSpot Platformin avulla.

“Kaks.io näyttäytyi alusta asti innovatiivisena ja kunnianhimoisena organisaationa, ja arvomme ja visiomme tulevasta olivat hyvin saman suuntaisia”, kommentoi Taina Sipilä, Dear Lucyn toimitusjohtaja. ”HubSpotin ekosysteemi kehittyy hurjaa vauhtia ja Kaks.io on erinomainen kumppani, jonka kanssa voimme rakentaa maailman luokan digipalveluita asiakkaillemme.”

 

Lisätietoja:

dearlucy-logo-bright

Dear Lucyn missiona on auttaa organisaatioita hyödyntämään liiketoiminnan dataa, ja tekemään sen pohjalta parempia päätöksiä. Yhdistämme liiketoiminnan avainluvut uusimpiin teknologioihin ja huippuluokan käyttäjäkokemukseen. Dear Lucyn pilvipohjaiset, dashboardit ovat näyttäviä ja helppokäyttöisiä, ja ne on suunniteltu eritoten yritysjohdon ja bisnes-käyttäjien tarpeisiin. Dear Lucy on vuonna 2014 perustettu, yksityisomistuksessa oleva ohjelmistoyhtiö, jolla on asiakkaita Pohjoismaissa, Iso-Britanniassa ja USA:ssa.

Taina Sipilä CEO / Dear Lucy

taina@dearlucy.co

www.dearlucy.co

 

 KAKS.IO-logo-vaaka_1600px

Kaks.io Labs on osa Vere Oy:ta, joka on vuonna 2015 perustettu liiketoimintamuotoilun edelläkävijä, jonka missiona on luoda asiakkailleen kasvua. Kaks.io investoi vahvasti kansainvälistymiseen ja aikoo laajentua strategisten kumppanuuksien kautta USAn ja Singaporen markkinoille vuoden loppuun mennessä.

Aleksi Lehtola Head of Operations / Kaks.io Labs

aleksi@kaks.io

www.kaks.io