Jussi Pullola Vere Oy:n Partneriksi ja Senior Pilotiksi.

Kirjoittanut Vere Oy - 18 maaliskuuta, 2016

Jussi Pullola Vere Oy:n Partneriksi ja Senior Pilotiksi.

 

 
MMM Jussi Pullola aloittaa 21.3.2016 Vere Oy:n osakkaana ja Senior Pilottina. Hän on aiemmin toiminut mm. KiiltoClean Oy:n B2B-liiketoimintajohtajana sekä vientimyynnistä ja markkinoinnista vastaavana johtajana.
 
Jussi omaa ainutlaatuisen kokemuksen erityisesti teollisuustoimialan liiketoimintojen johtamisesta ja hands-on -kehitystyöstä. "Jussi on kymppivahvistus Verelle. Hän omaa vahvan ymmärryksen teknologian mahdollisuuksista yrityksen kasvun mahdollistajana. On upeaa saada tiimiin henkilö, jolla on jo 15 vuoden käytännön kokemus suomalaisten yritysten liiketoimintojen digitaalisesta kehittämisestä ja kansainvälistämisestä", sanoo Juha Leppänen Vereltä.
 
"Olen innoissani Veren visiosta ja mahdollisuudesta tuoda oma kokemukseni niin liiketoimintaratkaisujen myynnistä kuin niiden ostamisesta, käyttöönotosta, kouluttamisesta ja kehittämisestä tämän vision käytännön toteuttamiseen. Liiketoiminnan kehittämisessä digitaalisuus on väline prosessien muuttamiseen ja lisäarvon luontiin, ei itseisarvo", toteaa Jussi Pullola.
 
 
Jussi Pullola Vere
 
Lisätietoja antaa:
Juha Leppänen
CEO / Vere Oy
jl@vere.fi
+358 40 172 2224 
 
Jussi Pullola
Senior Pilot & Partner
jep@vere.fi
+358 40 501 7505
 
 
 

Vere Arvoverkko

Suomalaisen kilpailuedun rakentajat

LUE LISÄÄ