Jan-Mikael Lepistö Vere Oy:n Partneriksi ja Senior Pilotiksi.

Kirjoittanut Vere Oy - 21 maaliskuuta, 2016

Jan-Mikael Lepistö Vere Oy:n Partneriksi ja Senior Pilotiksi.

 

 
DI & Executive MBA Jan-Mikael Lepistö aloittaa 1.4.2016 Vere Oy:n osakkaana ja Senior Pilottina. Hän on aiemmin toiminut mm. perustajaosakkaana digitaalisia palveluita ja pelejä kehittävissä yrityksissä sekä liiketoimintajohdon konsulttina.

Jan-Mikaelilla on hyvin monipuolinen ja pitkä kokemus digitaalisten palveluiden asiakaslähtöisestä kehittämisestä. "Jan-Mikaelissa yhdistyy ainutlaatuisella tavalla käytettävyys-, palvelumuotoilu-  ja teknologiaosaaminen. Kun lisätään vielä päälle hänen innovaatiojohtamiseen keskittynyt MBA-tutkinto Pariisista, uskon, että Verellä on tarjota asiakkailleen jotain poikkeuksellista asiakaslähtöisten digitaalisten palveluiden rakentamiseen", sanoo Juha Leppänen Vereltä.
 
"Odotan malttamattomana, että pääsen käärimään hihat Veren tiimissä. Meillä on ainutlaatuinen mahdollisuus olla kehittämässä asiakkaidemme liiketoimintaa kokonaisvaltaisesti tarpeiden kartoituksesta, suunnitteluun, toteutukseen ja rahoitukseen asti. Veren joukoissa pystyn hyödyntämään taustaani monipuolisesti huomioiden sekä loppuasiakkaan näkökulman että tekniset ja liiketaloudelliset reunaehdot ja mahdollisuudet", toteaa Jan-Mikael Lepistö.
 
 
 Jab-Mkael Lepistö Vere
  
Lisätietoja antaa:
Juha Leppänen
CEO / Vere Oy
jl@vere.fi
+358 40 172 2224 
 
Jan-Mikael Lepistö
Senior Pilot & Partner
jan@vere.fi
+358 50 367 3355

Vere Arvoverkko

Suomalaisen kilpailuedun rakentajat

LUE LISÄÄ