Yhteistyöllä kasvuun

Maailma toimii paremmin ekosysteemien avulla.

Parempia palveluita kumppanien kanssa

Olemme rehellisiä ja myönnämme, että emme itse voi aina olla maailman parhaita kaikissa asioissa. Niinpä etsimme ekosysteemiimme maailman parhaat kumppanit. Yhdessä kumppaniekosysteemin kanssa pystymme palvelemaan asiakkaita koko liiketoiminnan digitalisoinnin matkan - visiosta aina operatiivisen liiketoiminnan pyörittämiseen. Riskinjakoa ja rahoitusta unohtamatta. Kannamme projekteista kokonaisvastuun, joten kumppanuutemme perustuvat syvään luottamukseen ja yhteisiin asiakaslähtöisiin arvoihin.

 

Musqot on pilvipalvelu, jolla markkinoinnin tehokkuus ja tuottavuus viedään aivan uudelle tasolle.   

Tarvitsemme osaavia kumppaneita, jotka jakavat visiomme asiakkaiden markkinoinnin tehokkuuden kehittämisessä. Vere on meille tärkeä asiantunteva kumppani palveluiden käyttöönotoissa erityisesti Pohjoismaissa.

Oscar Nelson, CEO
Muscot Marketing Technology

Vere - Musqot
Vere - HubSpot

 

HubSpot on maailman johtava markkinointiautomaation sovellusalusta, jota voidaan kokonaisvaltaisesti käyttää myös yrityksen CRM-työkaluna sekä täysin personoidun verkkosisällön tuottamiseen ja jakeluun.   

Vere toimii HubSpotin kumppanina kokonaisvaltaisissa myynnin ja markkinoinnin kehityshankkeissa sekä käyttöönotoissa.

 

 

 

Zero Keyboard mullistaa CRM-järjestelmien käytettävyyden. Zero Keyboardin applikaatiolla teet Salesforce-kirjaukset sekunneissa. Zero Keyboard säästää myynnin arvokasta aikaa ja helpottaa myynnin johtamista. Zero Keyboardin avulla Salesforce käyttöastetta sekä käytettävyyttä voidaan parantaa huomattavasti.

Vere on kumppani, jolla on erittäin laaja osaaminen myynnin ja markkinoinnin johtamisesta ja muutoksesta. Yhteistyömme on kokonaisvaltaista asiakkaiden kasvun tukemista.

Jaan Apajalahti, CEO
Zero Keyboard

Vere - Zero Keyboard
Vere - Luoto Company Oy

Luoto Company on sovelluskehityksen asiantuntijatoimisto, jonka ytimessä on usko ihmiseen. Edustamme ehdotonta huippua osaamisessa ja toteutuksen nopeudessa. Olemme joukko osakkaita, oman liiketoimintamme omistajia, jotka takaavat huikean asiakaskokemuksen.

Liiketoimintamuotoilun ja ylivertaisen teknologisen kyvykkyyden yhdistelmänä pystymme Veren kanssa tarjoamaan asiakkaillemme äärimmäisen ketterän tavan luoda innovaatioista toiminnallisia palveluita. Voimme näin tarjota asiakkaillemme riskittömän ja nopean go-to-market -mallin.

Tuomas Nousiainen, CEO
Luoto Company

 

Toimimme asiakkaidemme kanssa prosessien automaation ja toiminnan ohjaamiseen liittyvissä hankkeissa.

Vere on kokonaisvaltainen asiakkaiden liiketoimintamallien digitalisoija ja yhdessä kykenemme kehittämään asiakkaidemme prosesseja asiakaslähtöisemmiksi ja tehokkaammiksi. 

Timo Varkoi, CEO
Artescon 

 

Vere - Artescon Oy
Vere - Vainu

 

Vainu on pilvipohjainen ohjelmisto, joka yhdistää yritystietokannan avoimeen ja julkiseen dataan. Vainun avulla tunnistat murroskohtia kohderyhmäsi yrityksissä ja löydät kuumimmat liidit.

Vere on kumppani, jolla on erittäin laaja osaaminen myynnin ja markkinoinnin digitalisoitumisesta. Yhteistyömme on kokonaisvaltaista asiakkaiden myynnin kasvattamista.

Pietari Suvanto, Co-Founder
Vainu.io 

 

Analytics Cloud on datanhallinnan ja analytiikan “avaimet käteen” -palvelutehdas. Asiakkaamme voivat hyödyntää esineiden internetin mahdollisuuksia nopeasti ilman tietojärjestelmäinvestointeja.

Teknologia tulee saada palvelemaan yritysten liiketoimintaa, ei päinvastoin. Vere on osaava kumppani, joka rakentaa asiakkailleen liiketoimintamalleja, joissa innovatiiviset tavat hyödyntää teknologiaa luovat uutta liiketoimintaa. 

Sami Tulus, Hallituksen puheenjohtaja
Analytics Cloud Oy

 

Vere - Analytics Cloud