Asiakasonnistumisia

92% asiakkaistamme suosittelee Vereä kumppaniksi.

Tyytyväinen ja lojaali asiakas takaa myös oman menestyk­semme

Toimitamme asiakkaillemme vain sellaisia teknologisia ratkaisuja, joille on asetettu selvät liiketoiminnalliset tavoitteet ja jotka kytkeytyvät yrityksen tiettyyn strategiseen tavoitteeseen tiiviisti.

Palvelumme kattavat matkan vision rakentamisesta (= miksi) palveluiden käyttöönottoon (= miten), oli sitten kyse nykyisen liiketoiminnan kehittämisestä tai aivan kokonaan uusien digitaalisten liiketoimintojen luomisesta. Ohessa viimeaikaisia referenssejämme.

 

Liiketoiminta­muotoilu

"Yhdistimme voimamme liiketoimintamuotoiluhankkeessa, jonka tavoitteena oli löytää ja rakentaa kestävää kasvua tukevia tulevaisuuden liiketoiminta- ja palvelumalleja.

Verellä on ammattitaitoinen porukka ja hyvä tekemisen meininki".

Lue asiakastarina kokonaisuudessaan.

Marko Tarkiainen, Toimitusjohtaja
3 Step IT OY

 

Vere - 3 Step IT Oy
Vere - Arvo Piiroinen Oy

Digitaaliset palvelut ja CRM

 "Vere ymmärtää liiketoiminnan strategisen tason kehittämistä, mutta itse tekeminen ei jää vain strategian pyörittelyksi, vaan työskentelyssä on vahva käytännön ote.

Olen todella tyytyväinen siihen, kuinka nopeasti Vere pystyy reagoimaan asioihin ja ongelmiin, joita väistämättä tippuu eteen koko ajan, kun kehitetään uutta. Veren porukan kanssa on mukavaa tehdä päämäärätietoista työtä."

Lue asiakastarina kokonaisuudessan.

Timo Kaivonen, Myyntijohtaja
Arvo Piiroinen Oy

 

Tuotekehitys ja kaupallista­minen

"Parasta antia yrityksellemme ovat Veren käytännön kokemukset ja näkemykset b2b-myynnistä, -markkinoinnista ja -asiakaskokemuksesta."

Kaarina Hyvönen, Business Management Director
Kielikone Oy

 

Vere - Kielikone Oy
Vere - Lem-Kem Oy

Liiketoiminta­muotoilu ja digitaaliset palvelut

"Vere on aidosti kiinnostunut asiakkaistaan. Huipputyyppien kanssa on mukava tehdä yhteistyötä ja kehittää omaa bisnestä!"

Henrik Lemmetty, CEO
Lem-Kem Oy

 

 

Liiketoiminnan strateginen kehitys ja kaupallista­minen

"Veren lähestyminen liiketoimintamme kehittämiseen on ollut erittäin asiakaslähtöistä ja näkemyksellistä. Projektin lopputuloksesta oli DataCenter Finlandin digitaalisten kanavien kehitykseen selkeää hyötyä."

Antti Kivalo, Director, Sales and Marketing
DataCenter Finland Oy

 

Vere - DacaCenter Oy
Vere - Papyrus Finland Oy

Digitaaliset palvelut ja markkinointi­viestintä

"Kun lähdimme toteuttamaan projektiamme ja valitsemaan siihen yhteistyökumppania, niin huomasimme heti alussa, että Vere oli aidosti kiinnostunut liiketoimintamme haasteista ja meille välittyi fiilis, että he haluavat myös ratkaista ne! Asiantuntevaa ja päämäärätietoista tekemistä - kiitos Vere:n huippuosaajien."

Jukka Vuolio, Myynti- ja markkinointipäällikkö
Papyrus Finland

 

Liiketoiminta­muotoilu, kaupallista­minen ja digitaaliset palvelut

"Veren monipuolinen osaaminen on ollut tukena yrityksemme matkalla ja tämä upea tiimi löytyy ison projektin jälkeenkin auttamassa ja jalostamassa yrityksemme kehitystä.

Vere on tarjonnut liiketoiminnalle huikean kokonaisuuden myynnin ja markkinoinnin tueksi ja nyt avainhenkilöillä jää aikaa enemmän siihen mistä ensimmäisten yhteisten kahvikupillisten ääressä puhuttiin.""

Lue asiakastarina kokonaisuudessaan.

Teemu Lahtinen, Toimitusjohtaja
Suomen myymäläkaluste Oy

 

 

Vere - Suomen myymäläkaluste Oy